30 november 2009

Trodde inte du va som alla andra, men visade sig att du va de.. - Madde



30 november 2009

Trodde inte du va som alla andra, men visade sig att du va de.. - Madde



30 November 2009


Sista november i dag och det är riktigt pissigt väder.
Klassen har gett upp nu, ingen är knappt här. Vi har vart mellan 6 och 10 st av 21 st i dag. Vart är ni folket? Skoltrötta?
Visst jag är trött på allt förutom att vara hemma i Köping, jag orkar inte med att vara här. Men jag kämpar, jag vill inte ge upp. Det finns jobbiga stunder men även bra stunder. Just nu hoppas jag att det ska komma bra stunder.
Om ca två veckor åker jag hem igen :] Jag längtar, jul, snö, träffa släkt och vänner, utgång och ev. Sälen. Galna uteritter och träningar med Contessa.
Kommer bli härligt !

I morgon börjar julkalendern, kan inte riktigt bestämma mig om jag ska se den, får se.

Just nu har jag estetiskverksamhet, har haft samhäll och historia x2 på PS. men Nathalie är ju sjuk så jag sysslar med lite till vårt lillaprojekt. Kommer bli grymnt när vi väll får det gjort.

Ska nog bege mig till stallet nu och pyssla med min älsklings flicka, Contessa.


Jag väntar, men jag kommer inte vänta länge, nu eller aldrig !



29 November 2009

27 November 2009
Anders fest som han hade den 27 november verka ha varit vild, om man ser vad Anders har på sig. Han lämna inget till fantasin ;) Hoppas alla som var där hade kul, jag hade det nog mysigare än vad ni hade.



Vic , Anders och Amanda med klänning ;)


29 November 2009


Promenad, tjejprat med Nathalie och Emelie och bad fixat.
Jag som skulle ta mig en skön promenad, lånade mammas skor tänkte att det gör inte så mkt att det är en storlek mindre. Det värsta var att de var använda några gånger. NU har jag världens äckligaste skavsår på båda hälarna. Blodblåsor ! Äckligt. Men en timmes promenad blev det, så nu kankse jag kan koppla av på tåget. Kommer å andra sidan inte vara så svårt då jag inte har sovit mkt sista dygnet..

Nu väntar mat, hästhoppning och prata med mamma.


 Vic hämtar mig i kväll, Tack !

Puss

29 November 2009

1a advent är det i dag.

Gårdagen vet jag inte hur jag ska samanfatta mer än att det var Galet !
Börja med att jag hämta Nadja och sen Michis, Ida och Kajsa. Åkte till affären och sen hitt och börja förfesta. Vart lugn, men ändå så vart det nakenchok och tok.
Vidare till krogen där det var folk, gud så skoj. Träffa gamlaklass kompisar, helt sjukt att folk känner igen mig, vissa har jag inte träffat på 7-10 år. Tur att man är ung både till sättet och i huvudet.

Kom hem vid halv tre, försökte lugna nerverna. Sen fick jag lite sällskap och somna framåt fem.
Alltid trevligt med sällskap :}



Smått splittrad, men det får vi ta.

Nu väntar det en promenad och om några timmar blir det Varberg.


Puss


28 November 2009


Då var denna dagen i gång..
Börja med att städa , spotyfaita lite musik och kolla resultaten från Globen.. Svante tog en seger i går :D Grattis !
Ska snart göra mig i ordnong och åka ner på julmarknaden för att sälja lite lottor med UNIQUE. Efter det blir det att fixa klart här hemma och göra mig i ordnong.

Jag är riktigt laddad !! Kommer bli skoj.


Puss

28 November 2009


Helgerna går fort..

Fredags kvällen är förbi och om en liten stund väntar sängen.
Åkte hem till Emelie vid sextiden där var även Nadja och Michis :D Vi har käkat lite mat, godis och kollat på IDOL. Vi åkte till Arboga och åkte runt där i över en timme. Trevligt !

Nu väntar som sagt sängen för i morgon ska jag vara pigg.. Jag längtar, alla är sjukt taggade och det känns som många ska ut då det är lönehelg..

Puss


27 November 2009

GRATTIS på födelsedagen ANDERS !
18 år.


Ungtuppen fyller tupp.


27 November 2009

Fredag
Börja dagen med sovmorgon, vilket var behövligt och så fick jag sova i min egna säng. Det finns inge bättre.
Har vart och hälsat på Conrad och Alex en sväng.. Innan det så tanka jag vilket var rena katastrofen. Haha, Lyckat säger jag. Tredje stället gillt.

Nu ska jag slänga på mig lite vanliga kläder, smink och platta håret innan jag ska bege mig och hämta Emelie, sen blir det stan.

Contessa gick markarbetet i morse med Nathalie och det hade fungerat bra, hon hade vart jätte fin.
Min prinssesa!

Puss

 Conrad !

26 November 2009


Då har man kommit hem :) Så nu väntar en helgalen helg!

I morgon väntar det en tripp till stallet, ska hälsa på Conrad och Alex. Sen på dagen när Emelie slutar så ska vi gå till Big inn en sväng, lite lugnt för mig på eftermiddagen och på kvällen ska jag hem till henne för en myspys fredag. Med IDOL och mjukisbyxor.
På lördag blir det att hjälpa till på UNIQUE, vi ska sälja lottor på den årliga julmarknanden. Efter det är det städning här hemma , på kvällen blir det förfest här hemma och sen krogen.
Oh yes! Jag längtar. Jag hoppas du inte förstör.
På söndag blir det plugg och umgås med familjen innan tåget går söderut igen.

Nu är det inte lång tid kvar tills det är jullov.

Skolan i dag har gått bra, börja med dressyr och hade gästtränare där. Inte min smak av tränare, då hon bara inrikta sig bara på vissa elever, någon gruppa hade tyckt det kändes som att rida på ridskolan.
Contessa sköte sig väldigt bra för att inte ha gått så mkt sista veckan. Hon vart dock trött efter galoppfattningarna. Men hon var klockren i traven, hade en fin känsla.
Sitter denna känslan kvar i henne nu i hoppningen med så kommer vi avsluta året att rida KM i hoppning.
Men det återstår att se.

I går var det som sagt STUDENTmössprovning. Det känns sjukt att studenten är så nära. Jag och Börje satt och prata om det i dag. Vad händer efter studenten? Vart tar alla vägen? Jag vet ju på ett ungefär vart jag hamnar. Men ändå, det är läskigt..


Nu ska jag ta och bädda ner mig i min egna säng, tror jag ska starta min dator och kolla på kvällens avsnitt av Parides Hotel och sen ska jag gratta ett födelsedagsbarn :) I morgon får ni veta vem som fyller år ..





25 November 2009


Var uppe med tuppen i morse, eller nästan i allafall.
Gick upp vid åtta, åkte till stallet för att ha utvecklings samtal, gick fin fint.
Efter det tog jag och red ut en sväng med Contessa. Hon var lite väll galen. Lukta på en bajs hög och sätter av i bockningar efter det ") I bland har hon inte alla hemma. Haha. Men jag överlevde turen.

Åkte hem efter det och duscha, har vart och lämnat in mina älskade stövlar och har jag tur får jag ett par nya :} Hon i affären tyckte jag skulle få de.

Snart är det dax att prova STUDENTMÖSSOR ! ! Svårt att förstå, men det som är sant att jag snart slutar skolan.

I kväll blir det bonde söker fru och ev. hårfärgning.


Puss

24 November 2009




ComeFast xx har avlivats
Fullblodshingsten ComeFast xx 1003 har avlivats, 23 år gammal. Hingsten fick en skada i hasen i augusti, och efter att ha blivit halt valde ägaren att ta bort honom.

ComeFast xx (e Gay Baron xx-Sweet Revenge xx) godkändes i Sverige 2001, efter att ha köpts från Danmark av Elizabeth Ernflykt. I Danmark finns godkände sonen Conley, och i Sverige är sonen Douglas Green, som tävlat internationell fälttävlan, en av de mer framgångsrika avkommorna.

ComeFast xx gick världscupklasser i hoppning redan som 7-åring, med unge Lars Bak Andersen. Därefter red norske Peter Flam hingsten med segrar och placeringar i 1,60-hoppning.

källa: www.tidningwnridsport.se

För den som inte vet så är Contessa efter honom.


24 November 2009

En månad kvar till jul, en jul som för min del inte kommer vara de andra likna . Sånt som händer i våran värld, det är jobbigt men bara att acceptera "/

I går fick Contessa komma ut och röra på sig,vilket var uppskatat.
Kvällen bestod av att ladda upp kort på facebook, plugga hovvård och kolla på tv..

Idag har det varit hoppning för Svante Johansson, jag fick äran att låna Greco. En pigg, stark men go pojke. Han och jag tog oss runt med mycket fart, men vi fick jätte mycket beröm :) Var jätte kul .

Hann rida Contessa innan det var dax för hovvårds prov.. Hon fick skritta och trava i ridhuset, men hon tyckte att hon kunde få vara med och hoppa. Trava över bommar vart skutt och bock ;) I morgon blir det att rida ut eller, lite galopp inför dressyren på tordsdag.

Hovvårds prov = VG

Gick hem efter skolan, tog mycket kortare tiden än vad jag trodde, sen landa jag vid datorn.

Ska snart fixa tvätten och duscha..

 

Puss

 


23 November 2009


Måndag

Måndagar tycker jag till en början är roliga men sen är det tråkigt.. Roliga är att vi är på PS och det mindre tråkiga är när vi har estetisk verksamhet..

I dag sen blir det att skritta en sväng på Contessa och pyssla om henne. Nathalie ska klippa Ior, så jag får snällt vänta på henne.

I kväll ska jag plugga hovvård och titta på ULLARED. Det programmet är så jäkla roligt, finns det sånna blåsta personer? haha..

Saknar er <3


22 November 2009


Denna vecka är över och sista uppdateringen för den här veckan..

Dagen har vart lång, blött och trevlig.
Anders tog en placering i 120 och en bra ritt i 130 :] De andra Varbergarna sköt sig bra. Åkte ditt med Anders och hem med Ingrid. Vet inte riktigt hur det gick till. Men det var skoj..




Trött nu .


21 November 2009


Lördagen är över.
Jag åker hem om 5 dagar :) Ska bli så skönt.

Dagen i dag har varit lugnt, softa sen åkte jag och Nathalie till hästarna. Mocka ner Iors bäd och sen fixa jag och Nathalie lite saker på varsit håll. Sen hjälpte hon mig att ta kort till projektarbetet. Endel blev fina :]

 Du ger mig styrka<3

Åkte hem hitt och åt wok som vart över sen igår, åkte hem till Nathalie och gick en promenad i stan.

Nu i kväll har jag och Madde kollat på Paradise Hotel och Robinson..

Jag ska strax gå och sova då jag ska upp kl FEM i morgon, ska följa med Anders på hopptävling.Men vad gö man inte för sina vänner..


Gonatt :]

Puss


21 November 2009


Kvällen i går var lugn, kolla på IDOL och chilla.
Jag tycker att det var helt rätt person som åkte ut, men varför hängde Erik löst?

Idag vakna vi tidigt, vilket är skönt då jag ska sova tidig och upp tidigt i morgon..
Blir stallet om en stund och fixa lite saker där.

Puss


20 November 2009


Denna vecka är nu över, jobbig vecka.

Dagen har gått på bra, har gått promenader med Contessa och i morgon får hon gå ut :] Har haft samhäll, historia och miljö och säkerhet, den lektionen ligger sist och allt spårar ur till den. Haha..

Har fortfarande inte nått ont av sprutan, men det kommer väll det med. Men jag är en hårding så det går bra ;)

Nu ska jag förbereda lite mat, Nathalie kommer om en stund och då blir det Wok, kyckling och nudlar.
IDOL och mys.

Ha en bra fredag i höst mörket och ta hand om er :D


20 November 2009


Då är svinsprutan tagit och 200dagars festen är förbi :)

Gårdags kvällen var väldigt skoj, massor med folk. Blev väldigt varm fast outfiten inte var så mkt mer än en kläning..

Idag på morgon tog vi svin influensa sprutan.

Contessa tycker nog att det är skönt att vara hem, har gått en sväng med henne och ska gå en sväng till sen..

Pusss

19 November 2009


Värsta dagen på länge !
Men nu är det över och det är dax att inse att hon inte finns något mer.

Begravningen var väldigt vacker, bara vi närmaste och det känns bra.
Under begravningen kändes det som det fattades någon, jag tror att jag vet. Det var Farmor som fattades, hon fanns med oss men inte på rätt sätt. Jag kommer alltid att ha Farmor med mig. Hon betyde något så otroligt mycke för mig.

FARMOR <3 Vila i fred



Contessa mår i allafall bättre och Nathalie får hämta henne i eftermiddag.
Så det känns bra, ska se om jag kan åka och pussa lite på henne när jag kommer till Varberg.

Åker till Varberg om en liten stund.
I kväll blir 200 dagars fest inför studenten och alla ska ditt :)

Ska kila nu.


Puss!


18 November 2009


Piss väder..

Jag har pratat med Slöinge och Contessa är bättre.
 Hon får komma hem i morgon :D

Puss


18 November 2009

Varför händer allt mig?
Men efter motgångar kommer väll framgångar. Det borde betyda att jag har framgångar att vänta :D

Har haft mentorsmöte nu på morgonen, har bestämnt utvecklings samtalstid. Jag har nästa vecka.

Har inte hör något nytt om Contessa så förmodligen mår hon bättre idag. Jag ska ta och ringa ditt vid lunch får vi se vad det säger. Jag vill att hon ska bli bra :}

Ska ha två lektioner nu i eftermiddag och sen ska jag sätta mig på tåget hem..

Puss

17 November 2009


Contessa var inge bättre när jag kom till stallet vid fyra..
Gick en sväng med henne osv. Men hon var sig inte lik..Prata med Carina vid sex tiden och hon tyckte vi skulle åka i väg med henne till djursjukhuset..Åkte i väg till Slöinge. De satte ditt en "liten" kanyl och tog blod prov. Vetrinären kom och kände på henne, hon var rejält förstoppad. Slanga i henne olja och vatten. Ställde henne sen i en box och då skulle hon få fyra påsar dropp..

Min prinsessa !

Ska ta och ringa ditt i morgon och se hur det är med henne.
Åker hem i morgon eftermiddag för på torsdag förmiddag är det Farmors begravning. Ursch !



Hoppas ni har haft det bättre..


17 November 2009


Ursch vilken dag, sånna här vill man inte ha..

Hade hoppning i morse och Jessie skulle kolla, med det sket sig..
Kom till stallet och kolla till Contessa, allt verka normalt. Släppte ut hästar och byggde bana. Börja mocka i stallet och då ligger hon ner ( brukar aldrig göra det på dagen, då hon vill se så hon inte missar nått ). Puttar på henne så hon reser sig. Men hon lägger sig ner stup i kvarten, gör hon inte det så krafsar hon.. Går med henne och så kollar Mårten på henne, blev inte mkt bättre av det så  Micke kom vid tio och ger henne en smärtstillande sprutan. Gick med henne och rappoterade till Micke efter en och en halv timme hur hon mådde. Var inte mkt då. Men vi skulle avvakta till senare. Vid ett så tog jag ut och longera henne och efter det spola jag av benen. Halv två så släppte allt.

Nu är jag hemma och har ätit. Ska snart åka tillbaka och kolla till henne.





Puss

16 November 2009


Då var denna måndag snart över :}

Har fixat studentleg nu, ska bara aktivera det . Så på torsdag kväll bland alla tråkigheter är det 200 dagars.(student fest) Jag längtar faktis lite tills dess :]

I eftermiddag var Jessie och red Contessa, gick bara bra tycker jag. Contessa var spänd när jag red, tror att del släppte sen ..

Ska väll hem till Nathalie och se på Ullared och Paradise Hotel nu i kväll.

Planering:
18 Nov - Köping
19 Nov - Farmors begravning
19 Nov - Varberg
19 Nov - 200-dagars
22 Nov - Anders tävla Laholm ( jag ska vara moraliskt stöd )
24 Nov - Hoppträning för Svante Johansson
26 Nov - Köping
28 Nov - Festa med bästa brudarna.
29 Nov - Varberg
5-6 Dec - Jobba
6 Dec - Ev hopptävling KM
12 Dec - Stalltjänst


Efter detta blir det hemgång till Köping för jul och nyårs firande. Efter nyår blir det Sälen :D



Puss


16 November 2009


Måndag och en ny vecka.

Gud vad illa jag har sovit i natt, hemskt. Drömnt massor !
Sitter i skolan nu och snart dax för sista lektionen, estetiskverksamhet och där målar vi jämnt.. Jag kan inte måla, det är inte rättvisst. Haha.

Blir att rida efter skolan och ev plugga lite.

I kväll är det bästa programet - Ullared !


Puss

15 November 2009



Ett tips på en blogg som måste läsas:

http://mattixstylingtheworld.blogg.se/

Det är han som var med i ULLARED. Han är helt enkelt galen, han slår allt :)


--


15 November 2009


Hemma efter en lång promenad, var borta i ca två timmar och då hälsa jag på Nathalie i 20 min.
Blev ca en mil. Så skönt att ut och gå. I dag var det toppen väder oxå. Måste försöka hitta tid till att gå oftare. Mår bättre av det.

Prata med Emelie i början av promenaden, gud vad jag saknar henne. Just nu saknar jag alla hemma <3 Men Emelie har sina ider :) När vi pratar eller träffas är vi galna !

Emelie <3


Nu ska jag åka och rida Contessa, ska packa höpåsar åt Benny och kanske hjälpa Frida å klippa Roxette..




Puss !


15 November 2009


Då har jag vaknat till liv efter i går och så har jag käkat lunch..

I går så var jag hem till Ellen med Nathalie fast hon åkte hem till sitt sälkskap.. ;) Men det var trevligt, synd bara att vissa är omogna och förstör för andra.
Nathalie hämta oss och körde oss till krogen, stötte på ett och annat känt ansikte där :]

Var hemma strax efter två, då var det bara att sova..

Nu väntar snart en promenad och sen blir det lite plugg innan jag ska bege mig till stallet. Ska ditt i eftermiddag då jag kanske behöver hjälpa Frida att klippa Roxette.


maskerad :}


14 November 2009


Dagen börja med sovmorgon, längre än vad jag trodde. Madde åkte till träningen vid nio och då tänkte jag att jag skulle vila en liten stund till, vakna sen vid tolv ! Men men , behöver man sova så gör man det..

Har dammsugit och plockat ordning här hemma.

Har ridit 90 minuter med Sofia och så har jag fixat åt alla hästar jag har ansvar över..

Lyckats laga mat åt en hel armé.. Tyckte inte det var så mkt makaroner i påsen, så det räckte nog i dag till mig och madde, men det sluta med att jag har gjort makaroner till madde och mig i dag.. Sen blev det makaroner och köttfärs till säker tre dagar till. Då har vi mat problemet över. jag vet vad jag ska äta i alla fall. Makarotti !

Nu ska jag hoppa in i duschen och börja fixa mig inför i kväll :]


Puss

13 November 2009

Fredag den 13. Betyder varken tur eller otur för mig.

Dagen i dag börja med stalltjänst, fick reda på att jag skulle rida markarbete. Jag som visste att det var nästa vecka men det hade blivit ändringar. Hade andra planer för Cotessa då hon har gått hårt i flera dagar. Fråga Carina om det fanns någon skolhäst som behövde gå. Fick låna Izzy, en väldigt snäll häst. Gällde att jag kom till ridning och inte bara ökade. Men i slutet gick det bra :D Tack för lånet.

Cotessa fick som sagt ta det lugn i dag och i morgon ska vi rida ut med Sofia H och Bo.

Har varit till PS på lunchen för att köpa studentleg och 200dagars biljett. Kan inte riktigt fatta att det snart är över, snart är det dax att flytta hem :} Känns som det var i går jag flyttade ner.
Köpte i allafall 200 dagars biljett, legen var slut så de skulle vi få köpa på måndag.

Nu i kväll har jag vart hemma hos Anders och kikat på IDOL med honom, Hanna och Sofia H :] Trevligt !

Helgen kommer bestå av sovmorgon, stall, ridning , lite fest, krogen, plugga, städa och promenader. Ska bli en skön helg. Det känns som det kommer bli bra.
Det nästan pirrar i magen och jag vet inte riktigt varför ;)

Om man ska ta och stänga ner här och sova.

GO NATT !

Anders :]


13 November 2009


En månad kvar till lucia och idag fick issprayet gör lite nytta.
Nu ska jag hem till Anders och kolla på Idol.


Puss

12 November 2009


Nu är nästan allt klart.

Gick fort på sjukan för Nathalie och det var inge större fel på henne. Vi var hemma så jag han plugga klart nu i kväll, ska bara komplitera med bilder och det får jag fixa vid en annan dator i morgon :]
Sen har jag diskat och plockat ordningpå min tvätt. Ska snart krypa ner i sängen och sova..

Dressyren i dag gick väldigt bra, hon ha utvecklas massor på att bara tagit det lugn några veckor. Nu blir det hård körning fram tills jul, då blir det 2-3 veckors vila. Träna på rakrikning i dag och det är väldigt nödvänligt att kunna. Fick till någon medelinje som funkade, men hon blev även sur. Men vi är sams :)

Vad som händer nu i helgen är lite oklart.. Men det blir alltid något bra.

Sängen nästa.



12 November 2009

Ändrade planer,
jag som skulle plugga nu efter stalltjänsten. Men Nathalie måste in till sjukan och kolla om körtelfebern är på väg tillbaka..

Jaja, vad gör man inte för sina vänner.

Puss

12 November 2009


Nu har kylan anlänt till Varberg med, brrr.

Det var riktigt kallt i morse när jag och Nathalie cykla till skolan, ja ni läst rätt vi cykla i kylan till skolan . Det var riktigt skönt. Men inte var det jobbbigt, Nathalie snacka om att det var jobbigt att cykla till mig i går. Jag är nog lite bättre än henne ;) Hehe.

I går var vi till Rebecka och kolla på bonde söker fru och hästhoppning.. Vet inte vad som var mest spännande.
Bönderna är bara för pinsama , haha. Vi ska nog starta ridtjej söker man ;)

Om man ska bege sig ut i kylan för att fixa lite med hästen innan ett dressyr pass står på schemat. Har bara två lektioner i dag och slutar vid halv fem. Sen blir det att plugga, har en inlämning tills i morgon.

 

Puss


11 November 2009

EN vecka av sorg och saknad, en vecka som inte har vart någon annan lik, en vecka som har varit jobbig.
Det är en vecka sen vi förlora en underbar person !

Mitt liv förändrades för en vecka sen. 

Farmor <3

Jag önskar att du kommer tillbaka. 


11 November 2009


Ännu en dag förbi, hur fort går det inte igentligen ..
Mig gör det inge för då är det snart studenten !!

Idag har vi haft projektarbete, så nu har jag fixat mig en handledare Ingrid. Tror att hon kommer passa mig bra. Sen har vi haft lektioner som vanligt. Hade betygsamtal i två ämnen och vem ligger inte på toppen betyg där ? Jo jag ! Bara att kämpa vidare och behålla det :D

Contessa var sig inte lik i dag heller, väldigt lugn och ridbar. Undra vad som har hänt med henne. Blev lite jogging i ridhuset i ca 30 min. I morgon är det ett dressyr pass för Nina på schemat .

Nu är det dax att äta, sen blir det bonde söker fru med Ögren :}

Puss

10 November 2009

Ändrade planer, jag är kärleks physkolog åt Nathalie och nu blir det film :)

10 November 2009

Dagen är förbi .

Börja med hoppning i morse, eller hade stalltjänst först då jag red i tredje gruppen.
Hoppa bana , i början var Contessa lite loj mer lat. Men sen när vi börja hoppa så tände hon till. Hon vill hoppa på fart men det går faktis inte alltid att göra det. Hoppa inte så jätte mycket, jag kände mig inte så laddad heller. Man kan inte alltid vara på topp. Annelie sa i alla fall att spänsten finns, teknink med om jag hjälper henne, viljan finns , men hon är lite snurrig. Inte alla hästar i stallet.

Efter hoppningen och lunch stalltjänsten klippte jag henne.. Hon var ett monster utan dess like, helt galen.. Gick jätte bra att klippa mage, rumpa, BENEN och ryggen. Halsen ville hon inte riktigt. Så Frida kom och vi skulle bremsa, det var då monstret kom fram ! Hon var vild. Men vi fick klippt henne i alla fall, inte så vackert men det får duga.

Nu i kväll har jag och Nathalie kollat på Ullared, sen var vi till Himledalen och kolla när Frida träna. När vi kom hem var det att se Andra avenyn ..

Nu väntar sängen snart och lite sovmorgon i morgon :}




9 November 2009


Framme :]

Är i Varberg nu i allafall.
Var lite rädd i göteborg, många konstiga typer där. Ursch !

Nu ska jag och Nathalie sova :]


9 November 2009


Ena dagen är den andra lik eller inte..

I dag vart det som sagt stan, käka lite pizza i ställe för fika.. Jag och Emelie dela på en kebab pizza. Ända stället dom kan laga pizza på är i Köping..

Köpte en ny bok, alvedon till Ida och ett lepsyl till mig.
Nu ska vi strax åka till stationen. Är framme vid midnatt.



Måste säga att jag är lite besviken på dig !


Puss

9 November 2009


Två månader tills man blir 19 år.

Tiden gå fort när man har roligt, och det här året har gått fort, minns min födelsedag som den vore i går. Jag minns när vi gjorde Falsterbo resan till något extra. Jag minns de bra stunderna men även de dåliga. Snart är man ett år äldre och ett år erfarnare ;)

I går kväll var jag hem till Emelie och ditt kom även Michis :] Myspys. Kolla på Ensam mamma söker och snacka massor av skit.

Idag blir det en tripp ner på stan för en fika med brudarna och så ska nog jag hitta en bok, blir mkt dö tid på tåget. Ska ju åka ner i kväll och så åker jag hitt nästa vecka igen. Annars blir nog dagen lugn, tänkte ta en promenad i dag med, men jag har allders för ont i foten. Hade fel skor när jag gick i går, så det räcker med att gå ner till stan.. Får ta en promenad i morgon i rätt skor och kanske med trevligt sälskap:}

Döds annonsen är i tidningen i dag, dikten som är med är så jäkla bra, den stämmer så bra in på Farmor <3

Nu ska jag fixa i ordning mig och packa lite.


Brudarna<3








8 November 2009


Inte bra att ha tråkigt och ha ett dåligt humör. Datorn blir ens bästa vän då..

Nu ska jag ta och fixa mig lite innan jag ska bege mig till Emelie :]

 Tandkräms lende ;]


8 November 2009

maskerad :}


Konstiga personer kräver knäppa vänner - Anders L


8 November 2009


Kan man stänga av tankeverksamheten?

Blev en lång promenad genom stan, fick rensa tankarna lite och insåg att det är dax att byta låtar i spelningslistan.
Tänkte på att jag ha en undebar familj, braiga vänner som jämnt ställer upp. Utan er hade jag inte vart jag..

Nu vill jag att klockan ska bli kväll så jag får träffa Emelie <3 Vi har en hel del att prata om, det har hänt mkt på en vecka ;P

Puss

8 November 2009

Sööööndag

Undra hur det går för Anders, han fick ta min stalltjäst när jag åkte hem, undra hur min häst mår och undra vad Nathalie gör :]

I allafall så hade jag en trevlig kväll i går, träffa massor av folk, träffa Maria och hennes familj. Så roligt att träffa de. Vi träffades jämnt när jag var yngre, Maria var som min syster.
Nadja och jag börja här hemma hos mig , sen hem till henne och sen krogen. Kändes konstigt att gå till krogen så tidigt halv 10, så vi gick hem en halv timme innan de stängde..Trodde inte att det skulle vara så kul. Jag tycke att det har vart mkt folk innan men det här slog allt. Måste vara att det var så många bjudna på festen..

Nu ska jag gå hem till Bea med lite papper och sen ta en promenad och rensa huvudet..


7 november 2009


Blir i allafall att ha kul i kväll :) Ska bli skoj.

Några ändrade planer, Nadja var oxå bjuden. Så hon kommer hitt och sen drar vi i väg på fest..

Nadja + Michis   .maskerad :} Elin


Miss you !


7 September 2009


Ännu en dag avklarad, just nu räknar man ner till lite allt möjligt.
Åker i allafall tillbaka till Varberg på måndag kväll, stannar sen en och en halv vecka, åker hem på begravningen och tillbaka dan efter. Åker hem helgen efter det. Det har vart bestämnt länge eftersom det är första advent och jag ska hjälpa UNIQUE med deras lotteri på marknaden.

Idag har jag vart i skogen med pappa och Kasper, vart och handlat med mamma och snart blir det 20 års fest tror jag. Prata med Maria för några timmar sen och jag skulle få ta sälskap med henne och hennes vänner :)
Känns kul att göra nått, men ändå inte..

jaja, får se vad som händer...


6 November 2009



Nu är det slut spurten på IDOL och sen sängen ;)
I morgon blir det ev 2X20års fest, får se om jag ha lust att gå då. Och måste ha sälskap med Maria. Haha.


Måste säga att du är en sån tönt, tänk om jag vetat det tidigare !


Go natt :]


6 November 2009


Dagen har gått bra, har gått fort.
Sov bra länge i morse. Sen åkte vi och handla, träffa Farfar, faster och farbror. Efter det hämta vi Ida och så åkte vi hem. Har fixat lite och ska snart äta mat. Hyfsat hungrig.

Kändes konstigt att vara hos farfar.. Men det kommer bli bra.
Begravningen är om några veckor, så jag åker ner till Varberg på måndag kväll igen. Sen får vi se hur mkt jag orkar..

Kommande tid kommer vara tuff !

Cotessa har sköt sig bra i dag, Nathalie hade haft ut henne på en skritt tur..



5 November 2009




Saknar pluttan <3
Var vild och galen mot Nathalie nu !


4 och 5 November 2009


Tyvärr blev det ingen uppdatering i går, det har sina orsaker och jag ska berätt för er.

Endel onsdagar har vi riktig sovmorgon, jag sov någon timme extra och sen begav jag mig till stallet. Skritta ut på Contessa en sväng. Blåste storm!  Hade lektioner som vanligt + stalltjänst.

Efter stalltjänsten hjälpte jag Sofia att klippa hennes nya häst. Då börjar allting.
Farmor som har vart sjuk i ett år hade inte många timmar kvar att leva, där är jag 45 mil från min familj och släkt. Det tar minst 4 timmar hem. Börja planera att vilket tåg jag skulle ta hem, blev bestämnt att jag skulle åka hem torsdag morgon. Hinner inte mycket mer än att prata lite med stallpersonal att jag lämnar min häst kvar för att åka hem.
Så får jag beskedet att Farmor har tagit sista andetaget.
För mig lättar en sten från hjärtat, det var så skönt att höra. Men det känns så overkligt. Jag kan fortfarande inte förstå, vad som har hänt. Men det jag vet är att Farmor hade en jäkla vilja och ett hjärta av stål. Hon levde med cancer i mer än ett år ! Hon hade somnat in och inte haft något ont. Ida var och sa hejdå en sista gång till Farmor i går. Så bra gjort av henne. Jag känner att jag inte klarar att göra det. Jag vill minnas Farmor när hon mådde bra, jag klarar inte av och se henne sova på ett sjukhus. Det finns inte i mina tankar..

Farmor, tack för allt du gjort för mig :) <3 Du betyder så mkt för mig.


Nu på höstlovet så har jag känt nått konstigt och nu vet jag nog vad det var. Jag kände på mig att farmor inte skulle leva så länge till.
 Nu har jag bearbettning fasen kvar.. Vet faktis inte hur länge jag blir kvar hemma, just nu känns det som jag skulle kunna gå till skolan. Men jag tror att jag ska bryta i hop om jag fick press på mig. Det är så jäkla jobbigt att känna så här. !

Måste TACKA alla som hjälper mig med Contessa. Bla skolan och Nathalie :) Tack.
Alla som har hört av er, ni är så söta <3



I dag så har jag åkit tåg och träffat Morfar, Mamma och vinkat till Ida. Nu är jag hos pappa :]


Ta hand om er !!

Puss

3 November 2009


Slappis eftermiddag blev det, känns behövligt.

I morgon börjar jag inte förrens vid halv ett, så innan dess ska jag hinna rida och röja här hemma. Men först och främst sovmorgon. Då jag har stalltjänst hela helgen får jag passa på att sova i morgon.
Värsta är att när man får sova kan man inte sova.. Var as trött för någon timme sen och somna på soffan.. Men nu är jag pigg :] så kanske går det att sov i morgon..



3 November 2009

Jag älskar tisdagar :)

Har en lektion och det är hoppning, har även lite stalltjänst på tisdagarna. Men i allafall slutar jag vid 13.00. Då är hästen oxå färdig för dagen :]
Hoppningen i dag flöt på bra, mkt avstånd vilket är bra för mig och Contessa.

Har lämnat mamma vid tåget och så.

Nu blir det att packa upp alla väskkor som fortfarande står oupp packade.. Skulle behöva en Thailändare, Emelie . Haha.
Promenad och en sväng till Vic efter det kvällsfodring.




Jag vet inte om jag ska skratta, gråta eller bara glida med. Haha. Det hela är lite skoj.
Är du en tönt eller ?



2 November 2009


Då var skolan i gång igen, bara att börja om igen..
Men snart är det jul och jullov :]

Skolan har flyttit på bra och det har regnat hela dagen..
Red efter skolan i ridhuset och Contessa sköte sig helt okej, lite bråkig i början men sen släppt det i traven i allafall. Får se hur hoppningen funkar i morgon. Tror att hon kommer vara GALEN . Men men.

Nu i kväll har Nathalie och Rebecka vart här och käkat mat med mig , mamma och Madde :] Trevligt.

Nu tittar jag på Ensam mamma söker på TV3 play, så smidigt, knappt någon reklam..




puss


1 November 2009


Ännu en kväll förbi och nu väntar sängen :] Ska bli skönt..
Var hem till Sofia en sväng, uppdatera varandra lite, men båda var trötta så blev bara en kortis stund.

 Sofia <3

Ska fixa lite inför skolan i morgon, är på PS hela dagen..

 

Puss


1 November 2009


Ännu en kväll förbi och nu väntar sängen :] Ska bli skönt..
Var hem till Sofia en sväng, uppdaterat varandra lite, men båda var trötta så blev bara en kortis stund.

 Sofia <3

Ska fixa lite inför skolan i morgon, är på PS hela dagen..

 

Puss


1 November 2009


Shit, snart nytt år !
Bara en månad kvar tills julkalendern börjar och smöret vi köpte på affären blir gamalt i slutet av januari. Helt sjukt .

Kvällen i går var lite små stressig men annars var det skoj..Kom till Varberg vid fem, vid sex var vi hemma fån stallet och kl sju var jag tvungen att vara klar om jag skulle hinna till Frida i tid innan partyt börja. Men det gick fin fint, tyckte jag var snabb :} Utklädnaden blev som den blev. Jag var en liten diva, som folk sa.

Kom hem i skaplig tid och så var det bara att sova.

I dag har det vart stalltjänst, bad av hästen och ridning..

Nu väntar det tv eller en mys stund med Sofia. Mamma stackare får hittat på nått själv :P

maskerad :}--