28maj08


Saknar er tjejer, hoppas vi får en skojig sommar :)


image7Lärarmiddagen 2007

27maj08

Måndag och tisdag har det vart full rulle mellan sju och halv åtta på kvällen..
Jag har vart i stallet runt sju på morgonen, pakathö påsar och mockat Phoehe box. sen har jag haft kraftfodringen med Towe eller Jennifer. Sen har det vart stalltjänst med mockning osv ..

I går var vi till Ågårds hingsstation. Var med i från gyn undersökning till betäckning. Var där hela dagen >:D

Idag hade tvåorna hoppclinic för Björn Carlsson, årets tränare. Vi ettor skulle kolla på den men vi satt i solen och sola oss, hade sen bara mattelektion.. Han med att longera Conrad och rida Brozzo innan stalltjänsten halv fyra.. Red Phoehe efter de, sen kvälls fodring kl 19.00..
Nu väntar jag på att Emelie ska bli färdig i duschen så vi kan kila till affären..Sen ska jag sova så jag orkar med den här veckan..GÄSP. Men det är kul att ha tre hästar det gäller bara att göra det till en vana så går det lättare:]



-------------------------------------------------------------------

Nu har min älskande Gittan det bra, Camilla har tagit bort henne..Det var de bästa för henne, men det känns i mitt hjärta..Den hästen hade något speciellt när hon acceptera en så var det speciellt..
image6



25maj08

Morsdag idag, du är bäst mamma :]
STALLTJÄNST söndag-fredag.
Ska ta hand om Jessies vild djur fram till den 3/6. Så nu har man tre hästar :D



24maj08

Dagen börja med att jag gick upp runt kl 06.15. Började jobba kl sju.
det var sjukt segt att jobba i dag, de som pigg upp en var teorieleverna:) Dom är alltid lika glada.Så goa komentarer.. Slutade runt halv fyra.. Sista helgen jag jobbade på ridskolan denna terminen.
Hjälpte Jessie när hon hoppade lite. sen red jag och conrad ut å galopperade, han tyckte det var skoj :D

Senare på kvällen var jag och Michaela hem till Jessie och Moa..dom hade lite smått panik, ena skulle slinga och färga håret, andra hade tre arbeten att göra klart. stckars tjejerna, men dom får ju en veckas semester efter som de åker till turkland i morgon. Vi kollade lite på "melodifestivalen", sen åkte jag och Jessie till Sandra och Co. Där var det lite party och lite folk och en rätt party glá Sandra :D

Kvällen slutade med att jag och CK gick en sväng på stan och sen gick vi hem och sov..

KRAMIS

23maj08

Jaha då var fredagen slut och en ny helg väntar. Ska bla jobba och ha stalltjänst även hinna tvätta lite här hemma.
I dag så hade vi bara dressyr i skolan, som alltid på fredagarna. Carina var sjuk så det vart att rida för Peder. Vi var på gräsbanan, det flöt på riktigt bra i dag :P När allt var klart i stallet så åkte jag och Emelie hem..
Duscha och fixa oss lite sen följde jag med henne till tåget.
Sen cykla jag hem och sov en stund. Var till Towe med stina och Sofia, vi cyklade vidare till stallet för att Sofia hade stalltjänst. Beta Conrad under tiden Sofia fodra.¨¨,
När vi kom från stallet gjorde vi oss i ordning och gick ner till ankaret, snacka om att det var mygg där,jag är helt sönderbiten och svullen..ursch..Nä nu ska jag ta och sova.

Kram

9 april 2008

22maj08

Dagen började med engelska, vart inte mkt gjort då Frida som aldrig är sjuk var sjuk. Så vårat papper låg inlåsta i hennes skåp. Vic säger att hon har en nyckel till skåpet, prövar alla nycklar tills hon kommer fram till att det är Maddes nyckel hon har.Madde provar med att lirka upp låset, men det funka inte heller, så det blev inge gjort på vårat grupparbete, men men..
Sen var det idrott och då hade vi HLR.. Inte så jäkla roligt.
Lunch
Hoppningen flött på riktigt bra idag, han hoppade några hinder på 1- 1,10 och det var länge sen jag hade den känslan : } Så nöjd, Bara att ladda för tävlingen om en och en halv vecka.
Djursjukvård, ska nog sattsa på de ämnet,hade VG på parasit och lung provet..Vi pratade om studiebesöket vi ska görapå måndag. Vi ska till en hingstation i Falkenberg. Micke ska undersöka och seminera ston.. Spännade, fast jag har vart med på mkt sånt förut. Blir roligt att göra något annat än vanliga skolämnen.

Nu i kväll var jag med Emelie till solsidan, när hon sola tog jag mig en promenad..
När vi kom hem gjorde jag pannkakor, ska chilla lite sen sova :)

Får lön i morgon, jippi.

Kram
Conrad 8 maj2008

Elin Sandell vem är de

Elin Maria Sandell de är jag, kallas till vardags Elin eller Köping som en och annan kan säga i stallet.
Jag är 17 år fyller 18 år i januari, ett tag kvar. Jag bor i Varberg och Köping. Flyttade ner till Varberg i augusti 2007, för att gå på hallands ridgymnasium. Kan säga att jag trivs, kunnde inte ha hamnat bättre. Hade vart skönt att bo närmre Köping men nu är det som det är..2010 är jag förhoppningsvis diplomerad hästskötare, sen vet jag inte vad som ska hända. Är ju nästan hästskötare redan eller är det beridare det kallas.. Hehe, har fått chansen i några år att rida olika hästar. Och vart med i två olika stall, vilket som har givit mig massor.Det märks nu kan jag säga.

Just nu lånar jag en ponny, Conrad. han har jag haft i snart två år, ÄNTLIGEN börjar vi bli samspelta, kan säga att det har tagit tid.. Men nu börjar det ge resultat :} Kunnde inte få lånat en bättre ponny. Det är inte allt tid jag gillat ponnyer, när jag red på ridskola ville jag rida storhäst, men jag är glad att jag fick några ponny år ändå..

Vet inte om man kan säga att jag har någon fritid..

Folk säger att jag är glad, sprallig och lite crazy..Vet inte om jag kan hålla med ;) 

Ställ frågor om ni undrar vem jag är..