11april2009

Jaha, då har man fått haft ut vetrinär till Contessa för första gången. Eller det var Stina och Martina som fick ha ut de.
Jag är ju hemma och har varit de sen i torsdags kväll. och ska vara hemma till onsdag. Contessa är kvar i Varberg och står under betalning alltså personal och jobbande elever tar hand om henne.
Så nu i kväll satte hon Stina och Martina i arbete. Haft ett konstigt bettende under eftermiddagen som inte släppte under kvällen, så vid 19 gjordes den bedömningen att hon förmodligen hade kolik. Ut med vetrinär som gav henne 2 sprutor mot kolik ( kramplösande) Stina gick och longera henne. Vid 20,30. Var hon normal och åt hö igen :)
TACK så mycket för hjälpen :)

Rädd att tävlingarna skulle ställas in, men nu har hon vila som sagt i några dagar och sen ska jag rida som planerat..

Äntligen har man fått ett livstecken från min vänster hand, hon har vart i Skottland i 10 dagar och missat min glädje till körkkort osv..

Jag har nu åkt några ensama turer och det går jäkligt bra.. Känns inte alls konstigt :}
Får förmodligen låna bilen i maj :D Skoj. Så då tappar man inte körning.

Om man skulle sova nu, ska upp och klubbhoppa Conrad i morgon. Hoppas det är utomhus, det skulle han må bra av..

Puss puss

---

9april2009

Är på väg hem till Köping nu.. Otroligt skönt men tråkigt att Contessa är kvar. Men hon ska ändå vila lite nu.. Nästa helg blir det två tävlingar för henne. Nu i helgen blir det klubb hoppning för conrad. Satsar på två bra rundor:) Annars så har jag haft körkort i ett dygn och 6 timmar. Jag kan fortfarande inte fatta de, men det kommer väll med tiden. Nu när jag är hemma så ska jag ut och åka :d Om man ska ta och blunda lite är hemma om en timme och 45 min. Puss puss

8april

KÖRKORT
Wiiie..