Ännu en dag över, det är dax att sova. ...

Ännu en dag över, det är dax att sova. Dagen har inte vart lika bra som i går, men vi har i morgon och söndag på oss att göra nått bra. Hoppas alla får en bra valborg! Nu ska jag sova. Puss


Dag ett i skåne är över. Det har gått ...

Dag ett i skåne är över. Det har gått bra, två vinster! Vart och ätit, blev en tripp på vilo vägar. Samma var det när jag körde ner hitt. Men nu är det dax att sova. Puss


28 April 2010

Dax att..

.. duscha och sen sova.
Har nog packat allt och lite till, så svårt att veta hur vädret blir, fast jag brukar vara duktig att packa för mkt. Men ska man bo i en lastbil, så kan man inte ha med sig så mkt. Fast jag ska ju köra bilen ner. Så jag kan förvara nått där. Hehe.

Skolan gick bra i allafall och min studentmössa är äntligen hittad :) Wiiie.
Gjorde balfrisyr på Frida och det komme bli riktigt snyggt !! Heting där.

I morgon är det dressyr, får se om jag får någon goding att rida om inte jag får det åker jag tidigare till Skåne. Men det vissar sig.

Hopptävling torsdag-söndag :P Dax att duscha å sova då, annars orkar jag nog inte.

puss

28 April 2010

En månad..

en månad kvar tills den 28 maj, då vi åker till Ayia Napa :) Längtar så jäkla mkt.
Just nu sitter jag i skolan och letar kartor tills i morgon, jag är för en gångs skull osäker på vägen. Men jag tar nog samma väg som till Flyinge, då borde jag hitta ! haha.

I dag blir det skola mellan 12.30-16.30, har bla hovvård och stalltjänst. Sen ska jag fixa håret på Frida eller vi ska kika på balfrisyr. Sen måste jag handla och packa allt tills helgen. Måste nog baka en kladdkaka. det brukar gå hem.

Nehe, om man ska ta sig till stallet och kolla på hoppningen och äta lunch :)

Puss

Gud vad kläder jag har! Har tvättat min...

Gud vad kläder jag har! Har tvättat minst 4 maskiner, så nu klara jag mig till nästa helg då jag åker hem. I morgon är det äntligen sovmorgon, sista på en vecka. Även dax att packa inför skåne trippen och så ska jag å Frida prova bafrisyr på henne. Allt det här i morgon plus lite till:d nu är det dax att dra täcket över huvudet. Puss


27 April 2010


Trött

Dax att åter gå till vardagen, har sovit en och en halv timme för mkt på soffan! Nu väntar tvätten, städa bilen och den dagliga power walken. Gäller att inte ligga på latsidan ;)

Puss

26 April 2010

Måndag,

Jag är trött, oerhört trött.
Har vart på stan med Ögren, köpte en sommarkjol och en bikini. Så nu börjar jag bli redo för Cypern. 32 dagar kvar.Gick även min 70 minuts promenad, prat med Emelie <3 Nu ska jag duscha och sova..

Puss

Ändrade planer: åker till Henriksdal på ho...

Ändrade planer: åker till Henriksdal på hoptävling med Stina i ställe för att åka hem i helgen:) Men jag kommer hem den 7 maj till den 16 maj. Puss


25 April 2010

söndag, måndag i morgon :]

Jobbade i dag med, gick bra. Fast jag måste säg att jag är trött nu. Jobba tio timmar i går och sen i väg på party i natt, gick och la mig vid tre. Hade då vart vaken i 21 timmar. Upp vid halv sju och i väg å jobba. Detta var sista ordinarie helgen. har någon reserv helg kvar..

Just nu är jag inte bara trött i huvudet utan i fötterna med. Tycker inte om att gå i stålhete skorna en hel dag eller rättare sagt två hela dagar..


F i fest, p i party och i inte kul :)

F i fest, p i party och i inte kul :)


24 April 2010

Lördag

Jobbat mellan 7 och 17. Så jag är rätt trött men ska offra mig att gå ut. Typ näst sista helgen jag är i Varberg.
Just nu är det lite segt, men det drar väll igång snart :)

Puss

23 April 2010

Fredag idag,
Dagarna bara rusar i väg och snart är det måndag igen, ska jobba min sista helg på ridskolan i helgen.
Nästa helg blir jag hemma oh helgen efter det och helgen efter det, sen en helg i varberg innan det blir Cypern, efter det är det Varberg en helg och sen Köping för att fira deras student :) Det gåår som sagt fort nu..
Bara att hålla i hatten, för den blåser av annars..

Kvällen blir osäker,jag är sugen att hitta på nått. Men blir nog hemma och laddarinför helgen, ska jobba några timmar extra i morgon.



23 April 2010

Fredag idag,
Dagarna bara rusar i väg och snart är det måndag igen, ska jobba min sista helg på ridskolan i helgen.
Nästa helg blir jag hemma oh helgen efter det och helgen efter det, sen en helg i varberg innan det blir Cypern, efter det är det Varberg en helg och sen Köping för att fira deras student :) Det gåår som sagt fort nu..
Bara att hålla i hatten, för den blåser av annars..

Kvällen blir osäker,jag är sugen att hitta på nått. Men blir nog hemma och laddarinför helgen, ska jobba några timmar extra i morgon.



23 April 2010

Fredaaag

Släppt ut hästarna på skolan och nu väntar det plugg inför historian. Men först ska vi ha samhällskunskap.
Slutar skolan vid tre i dag och efter det blir ddet en sväng på stan, ska inhandla lite käk och se mig om kring..



23 April 2010



Saknar er !


22 April 2010

Torsdag, en vecka kvar !

Om en vecka är jag hemma igen, så sönt. Är så trött på det här stället just nu. Man får lixom ingen respons på nått. Det är tjafs på alla håll och kanter..

I dag så hade vi först möte med polisen. Börja halv elva. Polisen gick igenom hur vi ska bete oss fram till studenten. Han var inspererad att lyssna på :]
Efter det hade vi lunch stalltjänst och sen hålltimme innan idrotten. Gick igenom kanotturen och heldagen med sexorna..
Jag ska inte vara med på kanotturen för då är jag i Linköping och hälsar på lumpen, så mitt stora ansvar blev heldagen med sexorna. Så i morgon ska jag ta tag i den..

I eftermiddag blev det en lång power walk, prata även med Alex. Sen tog jag tag i städningen, så äckligt ! Men snart slipper jag att dela lägenhet, då får jag äntligen vara där jag trivs.

Nu väntar sängen, varför är jag uppe längst och vaknar först?

Puss


21 April 2010

Över nu !

Hästskötarexamen är över nu, men inte för alla. Totalt blev det nio av 15 som klara det. Men vi andra är inte sämre. Jag ska göra om longeringen, vifta med spöet tydligen. Men jag var expert på foder och red väldigt bra. Dock skulle jag täna uppstittningar från backen. Nu är det så här att jag har korta ben och har ingen stor häst att öva på, så det kan de glömma. Jag och pallen är bästa vänner. Jag fick i allafall göra i ordning Towes häst Vanilla för ridning. Det skulle knoppas och linda ben. Vanilla var en av det störst hästarna som var med i går. Och inte här heller fick man använda pall. Men jag fixdet. Tog mig upp på henne för en rid tur med. Sen kom nästa moment, HÄSTBYTE ! Jag fick återigen en stor häst. Två av två möjliga lixom. Men jag bröt i hop och tog mig upp på Amigho. Avsluta ridnigen med att göra det snyggt i allafall.
Sen flöt dagen på med häst vid hand, longering, lunch, praktis foder prov och utrustnings prov. På morgonen innan ridningen hade vi teoretiskt prov.

Nu väntar tre månader innan jag kan göra om mitt moment. Men jag ska allt fixa ett diplom..

I dag har jag vart ledig. Har vart med Ögren på road tripp till både Frida och Sandra. Trevligt att kunna träffa lite folk utanför skoltid ..

Har njutit av en promenad i först solsken ,sen hagel och så solsken igen..

Nu ska jag ta och käka en macka och titta på tv.

Puss


Fem av nio får göra om hästskötar examen. ...

Fem av nio får göra om en sak på hästskötar examen. Berättar mer sen!


Jag klara mig inte, för en skit sak!

Jag klara mig inte, för en skit sak!


En av fyra har klarat sig :p ursch!

En av fyra har klarat sig :p ursch!


Hästskötar examen och vi väntar på ett res...

Hästskötar examen och vi väntar på ett resultat! nervöst.


19 April 2010

Pluggar.

Jag pluggar som vanligt, men i morgon är det dax. Blir jag hästskötare eller stalldräng! Hästarna är badade och manen fixad. Jag har ätit och ska nu läsa lite till innan jag ger upp. Det här är värre än körkortet. Du ska kunna allt från att rida, göra ordning hästen till halm /hö sorter.
OhYes !

Plugga plugga lite mera..

Snart är det över.

Puss



Historia är heltvärdelöst! Blir inte lätta...

Historia är heltvärdelöst! Blir inte lättare när frågorna är krångligare. Snart ska vi fixa inför i morgon. Puss


18 April 2010

Pluggis dag

Pluggat hela dagen lång, blev sovmorgon och promenad i morse..

Puss

17 April 2010

Lördag i Laholm

Dagen har spenderats i Laholm. Åkte åtta - hemma sju. Så det blev en heldag när Mathilda har tävlat.. När jag kom hem fråga Madde om jag redan var hemma, hon trodde jag skulle vara borta hela dagen. Jag räkna allafall den här dagen som en heldag i Laholm.
Har pluggat två timmar nu i kväll. Inte det lättaste när det gapas och skriks i rumet brevid. Det är tråkigt att man inte kan få lung och ro fören sent på kvällen.
Så jag ska faktis snart gå och lägga mig, tänkte att jag skulle gå upp när jag vaknar i morgon och börja plugga.
Har inga planer mer än en tur till stranden om det är fint väder och sen plugga vidare.

Fick erbjudande av Stina att följa med på två veckors tävling, fick tyvärr tacka NEJ !! Kan inte missa mer från skolan än vad jag redan ska. Hoppas hon ger mig någon mer chans..

Kika runt lite till här innan sängen ropar.

Puss


16 april 2010

fredag, lördag i morgon..

Satt en timme extra i skolan i dag, det är tur att man får den hjälp man behöver :)
Blev en promenad på stranden efter det och så har jag slappat, pluggar inge mera i dag.
I morgon ska jag följa med Mathilda till Laholm på tävling, men kvällen blir plugg.

Nu ska jag åter gå till soffan och world cup hoppningen. Svante gjorde en nola i går och nu fick han fem fel .. Heja honom !!

Puss

16 April 2010

Härligt väder och det är fredag

En helg väntar, en helg utan planer och jag ska göra det jag känner för. Det jag måste göra är att plugga.
Har ridit en skolhäst i dag med , Jacsson. Det gick fin fint. Han tyckte det var väldigt kul att vara på terrängbanan.

Nu väntar historia.

Puss

15 April 2010

Torsdagen är förbi.

Börja med dressyr i morse och jag fick låna Citurus av skolan :] Det gick riktigt bra för att vara första gången. Han sköte sig riktigt bra och jag vart nästan höjd rädd.
Efter det blev det hästteori och förberedelse inför hästskötar examen. Nu är det inte lång tid kvar !! Jag är laddad, helgen blir till att plugga.

Efter skolan så satt jag och Ögren i bilen i 2 timmar, helt utan anledning..Vi har bara så mkt vetigare att göra.
Jag har gjort klart historiatentan i allafall..

Om två veckor hoppas jag att jag är hemma igen.

Puss

14 April 2010

projektarbete

Det är över nu, har endast några timmar kvar.  Jag har snart klarat av 100 timmar, jag har blivit klockare. Jag pratar om mitt projektarbete. Funderar på att starta en blogg och flytta över arbete ditt och sen blogga om de sista timmarna.. Men får se om tiden finns till de..
Men redovisningen var jag inte direkt nöjd med, men nu i efterhand är jag de. Så många som inte hade lagt ner tid till de :]
På fredag ska historia tentan in och på tisdag gör jag hästskötarexamen. Gosh, jag är nervös. Det kommer bli värre än körkortet.

Idag har det mest varit redovisningar och slö tid. Plugga en stund när jag kom hem men Ögren störde mig lite. Men men, hinner plugga i morgon.

Nu väntar sängen !

VÅREN ÄR KOMMEN :D



Måste bara säga att jag har dom bästades b...

Måste bara säga att jag har dom bästades bästa vänner man kan tänka sig <3 jag älskar och saknar er!


13 april 2010

Varberg

Alltid lika jobbigt att vara här. Men när jag körde ner var jag ändå lycklig. Tänkte på studenten, att jag har körkort och kan ta mig vart jag vill :) Underbart !!
Fixat sommarjobb har jag med gjort och projektarbetet är klart att redovisas. Håll en tumme i morgon att min power point blir godkänd !!

Måste säga att jag har kört 55 mil på lite mindre än 3/4 tank :) applåder.

Sängen nu.

Puss

12 April 2010

Hemma forfarande.

Jag känner mig inte riktigt kry, lite huvud värk och massa oro. Det är en ofräch häst, det är projekt arbetet och det är hästskötarexamen om 8 dagar. hur mkt av det kan jag naaada!! Tror att jag är stressad över allt och att det är de som spökar. Känns som i skolan får jag inget gjort så kan lika väll läsa på hemifrån.

Nu har jag vart till stallet och försökt slappnat av lite.. Mamma jobba i natt så jag lova att ta djuren. Tänkte att jag ska äta lite frukost och kolla på sveriges värsta bilförare. Sen ska jag plugga !
Alex skulle kika förbi vid tre och sen ska jag till morfar i kväll och fixa en power point till mitt arbete :)



Föresten det var minus grader i morse igen, fick skrapa rutorna på bilen ;P
Vart är våren i Köping? Fast å andra sidan lysser solen.

Puss i påsk.


11 April 2010



Debuten i 105 cm :D


11 April 2010

Söndag

Var till pappa i går tills i morse. Tog det mest lugnt och var ute och busa med Kasper. Conteea var fortfande ofräch. Får se om det är nå bättre nu i kväll. Min prinsessa!
Hon hoppa ju så jäkla bra tills kraschen.

I dag har det vart super fint väder och jag har pluggat hela dagen. Har fått massor gjort i allafall. Ska skriva det sista nu i kväll och i morgon. Sen ska jag till morfar och fixa power pointen.

JAG ÄR STRESSAD ÖVER ALLT !!

Det går inte att slappna av, blir bara ännu mer stressad då. Hästskötar examen är ju oxå snart. Ursch.

Nu ska jag fortsätta plugga innan jag ska och ta in hästarna.

Puss

10 april 2010

fredag

Bästa fredagen på länge!! Såååååååå jäkla skoj. Live musik med ett riktigt bra band, vi kunde nog alla låtar :) Vi var med och sjung och när vi var på dansgolvet , var det några små killar där. Haha.

Nu väntar sängen, jag hickar lite.

Puss

9 april 2010

TAGGA party !!

9 april 2010

helg

Torsdag i går , var till strömsholm och gjorde en vurpa. Hästen hoppa klockrent tillsista hindret, där slog hon på en tvärnit mitt i hindret. jag flyger över hindret och hon landar i det. Hon hoppar sen över mig och springer ut. Men allt gick fel där. Stressig framridning och spänd häst. Hon behöver mer rutin. Hon har gjort fem starter över en meter felfritt, i stort sett på rad. så det här gör inget.

Vakna vid kvart över åtta i dag men gick upp en timme senare. Ringde Emelie och åkte ditt. Träffa henne och även Michis. Efter det blev det lunch fodring och plåstra om en oren häst.
Blev bestämnt att vi skulle ut i morgon, så jag bestämnde med pappa att åka ditt. sen blev det bestämnt att vi ska ut nu i ställe, så jag åker till Pappa i morgon :)

Dax att slänga på sig lite smink och in vänta brud ett :):)

Puss


8 April 2010

1år

Hingst visningen var helt okej, fast den har vart bättre tidigare år. Jag tycker nästan att hingsttåget har vart bättre än Flyinges hingstvisning.
Somna tidigt som vanligt, jag brukar kunna vara uppe halva nätterna, men inte nu längre.

I morse släppte jag ut hästarna och sen pyssla jag där ute en stund, nu har jag käkat frukost och ska plugga.

I eftermiddag ska jag till Strömsholm och hoppa.

För ett årsen tog jag körkort, klara teorin 25 mars och upp körningen för ett årsen exakt :) Det bästa som man kan ha är ett körkort! Haha.

Dax att plugga.

7 April 2010

Sovmorgon

Jag lyckades sova någon timme längre i morse, men när ska jag kunna sova länge igen?
Nu har jag käkat frukost och ska snart bege mig till stallet och därefter till strömsholm för att få nya skor.

I kväll väntar hingstvisning :)

Puss

6 April 2010

Lånnnng dag är över.

Uppe med tuppen och duscha i morse, sen packa och fixa det sista.  Var hemma i Köping vid tre och nu känns allt bra. Mamma fixa mat och diska oxå. Lyxigt!
Nu i kväll har jag vart hem till Emelie och träffat henne och Michis<3 Bästa tjejerna.

Nu är jag trött, så ska nog bädda ner mig i sängen och lyssna på lite musik.

I morgon är det hovis 13.00 och sen hingstvisning på strömsholm vid sju. Full fart ! Ska rida och skriva rent ett kapitel till projektarbetet oxå.


5 April 2010

Köping i morgon.

Ida är här, vi har packat, vart till Gekås. Jag och Contessa har debuterat 105 cm, var tänkt att vi skulle ha startat 110. Men hon har vart lite seg osv.Men idag funkade allt så jäkla bra !! Hon bäst :D


3 April 2010

GLAD PÅSK

Det blev 12 timmar i stallet innan den här dagen var över. Blir nog minst lika många i morgon.
I dag har jag först jobbat, packade foder och handlade i rasten, slängde i gång en maskin tvätt med. Sen jobba jag lite till. När jag slutade så byte jag tvätt i tvättmaskinen, löshoppade Contessa och red Helga. Måste säga att mitt såp är vällstädat.

I morgon kommer syster yster ner :) Vi ska åka till stranden och jag ska rida där, sen bada och fixa Contessa och utrustningen. På måndag är det först hoppning, jag ska debuterar 110 cm, ja jag är nervös. Men så många fel fria en meter hon har gjort borde det inte vara nått beskymmer. Efter hoppningen ska jag och Ida till Gekås, på kvällen blir det att packa allt. Tisdag morgon åker vi hem.

Nu ska jag byta i tvättmaskinen här hemma och sen sova, är helt mör av att ha jobbat två dagar. Det är rätt tungt att jobba på en ridskola.

Puss



2 April 2010

Dag 1 av 3.
Har jobbat på ridskolan mellan 7.00- 13.30 , fixa i stallet och tog sen in Honey och Contessa. Kolla på påskhoppningen och det var väldigt inderhållande :D:D Bra gjort alla som var med !!
Efter det skritta jag Contessa en sväng, var tänkt att jag skulle rida Helga med men varken orka eller han med det. Åkte hem och åt å duscha. Sen vid sju var det dax att fodraalla hungriga hästar.

Nu kollar jag på talang och funderar på varför vissa inte söker till idol iställe.

Snart sängen, jobba i morgon med.

Puss

1 April 2010

Påsklov :)
Då var det dax för lov igen. Så skönt, men ska plugga projektarbete.
I dag var det dressyr lektion, gick super när jag förstod vad jag skulle göra. Hästen kan ! Sen var det hästteori, efter det var jag och Sandra och hämtade vårt pass. Vi klev in i ridkläder. några små tjejer satt där översminkade.
Efter det åkte jag till Svante för att kolla lite på hoppningen sen blev det 60 min på gymmet och sen tillbaka till Svante.
Nu är man mer laddad inför måndagens hoppning :) Taggad.

Snart sängen , för i morgon är det dax att jobba 7- 13.30 + kvällsfodring.

Puss