30 September 2009


Dag 3 och shopping

Dag 3 av praktiken / apu började vid sju i morse och avslutades vid fyra. Det har vart full fart hela tiden. Har bla mockat, fixat hästar, vart och hämtat unghästar på bete, ridit och skotat ner kanten i paddocken. Badat och friserat någon häst.

När jag sluta så åkte jag till ridsport här i stan för att hämta ut ett stort paket till Stina. Det var TVÅ STORA paket.
haha, tur att man inte har en liten bil, då hade det blivit jäkligt trångt. För det vart trångt i en Ford Mondeo. Efter det snabba jag mig ut till Contessa. Mocka och fixa mat. Tog in henne och börja knäppa upp täckena, när jag drar täckena över rumpan smäller det ! Hon får stötar av fleece täcken och jag får en jäkla bra smäll uppe på låret. JÄVLAR vad ont det gjorde och gör nu. Jag höll på att svimma. Sara stackarn trodde jag var sparkad i magen. men men, kan bara säga att jag hade tur. Red en kortis sväng . Men det gick hyfsat bra.

Nu i kväll så var jag och mamma i väg på tjejkvällen på stan. Affärerna har öppet mellan 18- 22. Shoppa skor , blus, block till projekt arbetet. Det var massor av tjejer ute på stan. Alexandra möte vi i var och varanann affär :] Stella ( Alex bäbis) galskrek när mamma tog henne . Haha.

Sen har jag vart till stallet och fixat allt själv.

Nu ska jag kolla lite på Efterlyst, igentligen törs jag inte men jag har min familj som sällskap.

En dag med HRG.

30 september 2009

Kommer tillbaka i kväll, ska ner på stan med mamma nu :]
Affärerna har öppet länge.
Jag har fått värdelns lårkaka. Ajjjj!


30 september 2009

Kommer tillbaka i kväll, ska ner på stan med mamma nu :]
Affärerna har öppet länge.
Jag har fått värdelns lårkaka. Ajjjj!


29 september 2009


Då är dag 2 av 20 klart.
Jag börja som sagt kl ett. fixa med lite hästar, borsta och använde masage borsten, beta VM hästarna, hämta någon häst i hagen. Vid halv fyra åkte jag till Digtuna för att stå med vid kvällens träningar. Träningarna böörja vid fyra och var klara vid kvart i nio. Gässsp. Men det är väldigt nyttigt att stå med, kvällens övningar var hyfsat svåra med svängar hitt och ditt. Jag tycker att Stina får till undervisningen på ett bra sätt, spelar ingen roll hur gamla hästar eller ryttare är . Utan hon har en bredd att ta av. Hon anpassar det till individen, man får alltid lite bakup.

I morgon börjar jag kl sju och sen när jag slutar väntar Contessa för lite motion.

Nu väntar sägen kan jag lova !!


29 september 2009

Apu och Olivia

Då är denna fm förbi. Har hunnit ätit lite lunch och så har jag vilat i en timme.
Nu väntar det Apu, får se vad som händer i dag. Alltid lika roligt att åka ditt :}

Kom på en sak som jag ska tipsa er om, mamma prata om att hon hade hittat Olivia Strömberg på IDOLs hemsida.
Olivia är från Köping, 17 år och min gamla kompis. Vi red på samma ridskola när vi var mindre.
Hon sökte till IDOL men kom inte vidare, hon är sjukt bra och det vet vi i Köping om.

Klippet från IDOL: http://tv4play.se/noje_och_humor/idol?videoId=1.1206129

 Foto från http://oliviastrombergs.blogg.se

Gå in och titta på henne !!

Nu ska ut i kylan och bege mig till APU i Arboga.

Puss


29 september 2009

Minusgrader och uteritt

När jag skulle åka till stallet vid tjugo över sju fick jag skrapa rutorna på bilen, tro det eller ej.
Men nu är det höst på riktigt. Jag hade ingen isskrapa eller så det vart ett cd fodral att skrapa med :] Man tager vad man haver. I stallet vissade tempraturen på 2*C. Brrr.

Jag och Alex tog oss en tur på ca 40 minuter, det var kallt. Såg en hel del rådjur. Det stod nog och sola sig på gärdena. För solen skinner ute :] Det är super fint väder ute men kallt.

Kan bara säga en sak ridsporten är inge glamour liv ;)


28 September 2009

Kom på en sak som är jobbig just nu,
det är att folk jag har daglig kontakt med kan jag inte prata med på fyra veckor.. Vic och Frida gör sin praktik i Holland och Madde har tagit sin packning på 20 kg till Tyskland. Inte kan man prata med dom som vanligt. Kan, kan jag väll.
Men tror inte mamma och pappa blir glad på min telefon räkning.

Får skicka en tanke här över, hoppas ni har överlevt er första dag.

Börje & Frida <3
Vic, Börje och Frida <3

Madde :)



28 September 2009

Då är det kankse dax att sammafatta dag 1 på praktiken.
Jag är som sagt hemma hos Stina Lillje, där jag har vart förut. Vissa saker har hänt sen jag var där , det är nya hästar som har komit och andra har flyttat. Personalen är utbyt. Men jag finner mig snabbt till rätta. Vet vad som ska göras, men ibland får jag en hjälpande hand om vad som ska hitta på.

Dagen i dag har gått rätt snabbt, har fixat hästar, ridit, fixat mat, mockat , byggt hinder i ridhuset, bytit täcken. Full fart ! Stina hra berättat om hur unghäst VM var, verkar som att det var väldigt stor tävling. Tydligen hade det stått ett gäng spekulanter utanför banan när hon red ut . Hur ofta händer det i Sverige ? Sällan.

I morgon börjar jag vid ett och sen ska jag vara med och kika på träningen i Digtuna. Vi har kommit överns om att jag ska vara med på träningarna, då jag behöver nya uppgifter. Annars tillåter inte skolan att jag är på samma ställe.

Jag och Alexandra ska ut och rida i morgon på morgonkvisten, Contessa har tagit det lugn några dagar. Vilket hon såg ut att behöva. Hon går ute mellan sju på morgonen till åtta på kvällen . Hon är van att vara ute 8-12 eller 12-16. Så hon tycker det är skönt men konstigt. Jag tycker det är skönt för då slipper hon ridas så jätte mkt ;P

Nu ska jag gå och sova, är sjukt trött !


Puss


28 September 2009

Jag har överlevt första dagen på apu:n :)
Nya hästar och ny personal, men det funkar fint.

Nu ska jag skynda mig vidare till Unique för en skogspromenad och efter de ut till hästarna .


27 september 2009


Jaha, då ska jag ta och slappa någon timme innan jag ska sova.

I morgon är det min första dag på APU, jag ska vara hos Stina Lillje, Arboga.Det tar ca 20 min för mig att åka ditt och jag kan bo hemma, tumme upp! Jag har tränat några år för henne nu, det är mer strö träningar, jag har även gjort två veckors praktik där i tvåan och så har jag hjälpt henne på tävlingar. Jag trivs verkligen där! Ska bli spännande och se vad jag ska lära mig denna gång, Stina har nu i helgen tävlat unghäst VM i Belgien med tre hästar. Hon fick även rida i landslaget när det var tävlingar i scandinavium,Göteborg. Hästarna blir bara bättre och bättre. Stina blir mer och mer en kändis.
Http://www.stinalillje.se 

Nu är det snart dax för någon film på tv. Ska börja se om det är något att se. Annars blir det sängen som sagt.

Ska packa lite frukost och matlåda tills i morgon, kläderna har jag lagt fram som när man var liten och skulle till skolan. Börjar kl sju.




Puss !


27 september 2009


Då var denna helg förbi, inte några större grejor som har hänt.

I morse var jag och mamma ut till stallet och släppte ut Conrad och Contessa, gick väldigt bra. Tror att det kommer i håg varandra sen i sommras . Det gick ju tillsammans förra vintern med. En gamal kärlek glömmer man inte i första taget !

Åkte hem och sov någon timme till.

Var till pappa, busa med Kasper, såg en älg och blev bjuden på mat. Kasper fick sina grejor som jag köpte i Ullares. Spring linan blev väldigt bra, får hoppas att den inte snurrar upp sig, tuggbenen la pappa undan till ett senare tillfälle. Leksaken, vart slaktad på nolltid ;)

 Nu har jag vart till stallet och fixat foder och gått en promenad. Det som är jobbigt är att det finns en liten hingst efter vägen jag måste passer för att ta mig till skogen eller åkern. Tror att den hingsten inte kommer hålla sig länge i hagen när mitt galna sto går förbi. Hon vart helt tokig när vi gick hem, han var då inte lugnare :S Hingst ägaren är inte noga med staketet heller.

Nu väntar det badning. Måste ju vara ren när jag ska på APU.






26 september 2009

 
Hästarna är nattade, nu är det bara jag kvar. Sjukt trött blev jag. Tror att sängen lockar alders för mkt.
Conrad och Contessa är återförenade vilket verkade vara kul. Conrad kom in och lukta lite på Contessa, hon tjuter och sen får han nafsa henne i halsen. Såå söta var de :)
I morgon blir det att släppa ut hästarna och se hur det fungerar, Conrad och Contessa ska gå tillsammans lite nu i början som sagt. Sen ska jag åka och hälsa på min pappa :D

Blir nog annars en rätt lugn dag i morgon.

Go natt

 Hallands ridgymnasium 2007-2010


26 september 2009


Nu har jag kommit hem, eller jag har vart i stan sen tre :)
Fixa i stallet och så. Var hemma vid fyra och nu så har jag ätit, packat upp och kika runt lite på internet.

Ska strax bege mig till stallet igen och ta in och natta hästarna. Så skönt att bara natta och pyssla om fyra hästar.
Contessa kommer nog få toppen där ute. Kommer gå ut runt sju på morgonen och komma in vid åtta på kvällen, hon kommer att få gå med Conrad några dagar och sen gå med två valaker till ;] Hon kommer bli en drottning med tre valaker . hehe.

Bloggningen kommer bli mkt bättre nu när jag har en dator som inte är glapp i laddningen.
Pappa ska kolla på om han kan fixa det , hoppas , hoppas.

Nu ska jag klä på mig lite varmare kläder och be ge mig till stallet.


Hörs snart :}

Puss


25 september 2009


EN dag kvar sen åker jag hem :} Längtar !

Vart en del shopping i går, blir lite till i dag. Ullared is the shit !

Nu väntar historia lektion och sen arbete & säkerhet.


Skriver i morgon när jag har kommit hem till Köping.åhh.. längtar så mkt.

Michis <3 En träff snart?


24 september 2009


Jag lever men dator är fortfarande död.

Ska snart ut och rida dressyr och sedan är det dax för sista skolfoto. Wiiiie. Blir as skoj.

Senare är det Ullared som gäller. Shopping på hög nivå. Blir ev en tripp ditt i morgon då jag får lön, mer än vanligt på lön kontot :} Contessa behöver både det ena och det andra nu i vinter..

Puss


22 September 2009

4 dagar kvar innan hem färd :]

Dagen i dag har varit soft, har bara haft hoppning. Hoppningen gick jäkligt bra. Hoppa stuts och travbommar, en övning som passa oss väldigt bra.

Nu är jag återigen i skolan för att skriva ut lite papper då min dator hemma har dött. Den är verkligen död nu. Glapp i laddningen och inte blir den bättre, hm . Tur att man insåg det tidigt så man han få ut lite papper i skolan innan de stängde för i dag.

I morgon väntar det mentors möte mellan halv nio och nio. sen börjar jag kl halv ett. Tänkte vara duktig och göra klart mitt arbete då, skriva rent det och så.

Ska kika lite här och snart gå en sväng till stallet , för i kväll blir det plugg, idol och andra avenyn .




21 september 2009

Stranden, hästen var duktig i dag :D
Bråka bara lite.

Stranden bilder :










21 September 2009




Estetisk verksamhet - Målar mulle :] Inte är jag konstnärlig direkt.


21 september 2009


Jag har överlevidg den trevliga helgen, viss stunder har vart så där, då vi inser vart vi är på väg. Men men så är vårt samhälle.

Nu är det återigen skola, sista veckan innan praktiken. Så skönt.
På lördag åker jag och Contessa hemmåt. Hon ska få bo hos Conrad och hans kompisar :D

Nu är det åter lektion,

Puss


18 september 2009


Snart ska jag bege mig till skolan, fast jag har redan vart där. Eller jag var i stallet. Men det tillhör ju skolan :)
Vi ska ha samhäll och sen historia utflykt, kan bli spännande.

Efter det åker jag till E-tuna för att ha styrelsemöte med Unique :] Berättar mer efter helgen vad vi sysslar med, men är det för nyfiken kan du trycka här :)


Puss

17 september 2009




2 Juni 2008 Ängsgårdens Conrad - Elin Sandell
Fotograf: Jennifes bror. ( Bilderna fick jag harom dagen, bättre sent än aldrig ;)

---

Vår/sommar 2009 Contessa X JS - Elin Sandell

Ni betyder så mkt för mig, ni hjälper mig till att utvecklas !


17 september 2009



Nu är det reklam i Idol, juryn är bara för bra !

Annars i kväll har jag och Madde tagit en promenad runt fästningen, så skönt. Vädret var verkligen på topp. Solen lyste och inte blåste det heller :] Bättre kan det inte bli. Sånna här dagar får en att gilla VARBERG .

Åter till soffan och Idol.


Puss !

17 september 2009



Dagen i dag har varit lugn.
Börja dagen med dressyr för Nina S ( Svante Johanssons fru, Svante red EM i hoppning i år ). Fick reda på att jag kommer ha Nina som mentor detta år, vilket känns bra :D
Därefter hade vi lunch stalltjänst och sen hålltimme då Ingrid var sjuk :S Då var jag och Frida på stan en sväng.

Sen hade vi idrottB , vi var tre st som var där. Vart är alla som ska vara med?
Vi hade simmning, simma hur mkt som helst.. Känns skönt i kroppen :]

Föresten dressyren gick väldigt bra, ridbarheten på hästen bara ökar :]]

I morgon ska jag åka till E-tuna och blir borta till söndag.




16 september 2009


Skola nu, börjar om 5 minuter.
Har klassråd, projekt och företagande och hästteori. Kortis dag :}

Sen ska jag rida och fixa lite i stallet.

I kväll är det åter igen IDOL.

Om en vecka är det dax för sista klass fotot , haha, undra vad vi ska vara.


15september 2009

Tuppen bland hönsen bloggar.
Anders i vår klass är bara för bra, läs hans inlägg om vår klass.
Just nu har klassen det inte enkelt, men det kommer motgångar för alla.

http://anderslewerin.blogg.se/









15september 2009


Måndag och tisdag har bara rusat förbi,
vädret har varit kannon och humöret på toppen,kan inte bli så mkt bättre.

Min och Nathalies promenad i går var helt galen :P Haha.

Idag vart student resan bokad, lite sura minner på vissa håll. men alla kan inte blil glada, jag är inte super nöjd.. Men jag ska göra det här kannon.. Bara att betala och se glad ut :) Bjud lite på er själva !


Contessa mår toppen igen och lever loppan. Allt är skit kul tycker hon.




Puss


15september 2009


15september 2009


13 september2009

Helgens bilder:
                           


13 september2009

Nu har jag anlänt till Varberg, jag hoppas att dessa veckor går fort.
Jag vill hem igen . Men det är bara att bitta i hop.

I morgon är det skola och vi ska som vanligt in ta PS på morgonen fram till kl 14. Alltid lika trevligt. Efter det är det estetisk verksamhet.

Sen ska jag rida min lilla prinsessa . Första gången på en vecka :) Pluttisen.

Snart kommer det bilder från helgen och sen blir det sängen.

Puss

13 September 2009


Har käkat lite mat och handlat med Mamma.
Nu blir det att sminka mig och åka till tåget. Är framme i VBG kl 22.09 och jag åker halv fem. Det tar sin lilla tid, ska sitta i skövde X antal timmar ;/ Någon ny linje de har börjat köra. Men det får nog gå bra.

Ha det fin!

Puss

30april 09


13 September 2009


Nu ska jag ta och lägga mig i badet och läsa min " Horbok". Den handlar om en tjej som är hora på Manhattan men hon försöker även leva ett vanligt liv med sin pojkvän. Helt ströd ;)
Sminket sitter på trekvarten sen i går och håret är lockigare än vanligt.

Puss


13 September 2009


Helgen

Om tolv timmar är denna helg förbi, min helg är slut när jag kliver av tåget i Varberg om några timmar eller i kväll blir det.
Ska läsa lite samhäll då, men det går smidigt.

Gårdagen var riktigt trevlig, varför går roliga kvällar fort? Sånna här helger får gärna komma tillbaka. Tack Michis <3

Nu väntar det skolan måndag- fredag. Fredag - söndag ska jag till Eskilstuna med UNIQUE. (Kommer mer info om det.) Sen är det skola måndag-fredag, sen åker jag hem igen !

<3


12 September 2009


Nu är Michis här, vi sitter och värmer upp med lite låtar. Ljuen är tänt och sminket är fixat. Nu väntar vi på att klockan ska gå så vi kan gå ut och släppa loss.
Paaaaaaaaaartttttttttttty !


12September2009

Helg, Conrad

Halva helgen har gått och nästan allt jag har velat har jag hunnit med.
Jag har hunnit med att träffa pappa, Kasper, Michaela och Emelie, Conrad, Mamma och Pelle, Morfar. Enda somfattas är att träffa Farmor och Farfar, men de får jag träffa nästa gång jag är hemma. Är lite för förskyld för att träffa Farmor :/ Sen har vi Josefin också, undra när hon har tid att ses ?

Idag har jag haft sovmorgon, vakna tidigt men valde att sova vidare. Vilket var skönt.
Snabba mig ut till Conrad och tog en riktig sväng om i skogen. Hitta bara fler och fler ridvägar eller  vad man nu ska kalla det. Conrad trodde att han var en shetlands ponny och bara plöjde fram. Han tänkte inte på att mina ben hängde på sidorna om honom :P

Efter det så har jag och mamma vart och hejat på morfar, sen var vi och handla.

Nu väntas det bad och fixning inför utgången i kväll. Jag och Michaela ska slå klackarna i taket. Men det kommer att gå lungt till :P


11September2009



Nu har jag kommit hem från Emelie där även Michaela gjorde sällskap :] Trevligt att träffa dessa flickor igen.
Hoppas på en sväng till krogen i morgon, jag är grymt sugen på att gå ut .

I morgon ska jag ha en skön sovmorgon och sen ska jag till Conrad, ev morfar och slappa.

Nähä, om man skulle ta och sova nu.

Puss !


11September2009


Conrad sköte sig fin fint i dag, tog oss en tur på stubbåkern. Hur länge sen var det inte man red på stubben ?! Det betyder ännu mera höst. Blir nästan deprimerad av att höra ordet, fast jag tycker det är mysigt.

Nu har jag bytit om ett antal gånger, och bestämnt mig för en tunik. Bra då är vi överens ;)

Om man ska åka och träffa Himmeta borna då <3




11September2009



Hösten är mer kommen här hemma än i Varberg, tårna är ständigt kalla och det blåser runt löv. Solen tar sig en titt och värmer på lite. Men när man vaknar på morgonen är det ca 5 grader ute. Brrr. Nu är det verkligen höst :!

Jag minns vad jag gjorde för ett årsen, jag minns det som det vore i går. För ett årsen , satt jag på tåget till Vännersborg för att prov rida Contessa. Jag minns att hon var liten och det var typiskt höstväder med regn och gegga. Det är inte många som vet att jag provred henne i en gångart. Man fick vara bestämd mot henne redan då, min underbara lilla vän.

Har fått en raport om att hon har det bra nere i Varberg, kan bara tacka VIC och FRIDA som hjälper mig i helgen :) Guld värt<3

Nu ska jag åka till Guldpojken, sen blir det att träffa brudarna.

Natten som var har jag vart hos pappa, Kasper han blir minst lika glad varje gång jag kommer.


 
1 år av vänskap, kärlek, hat, tårar, blod men även LYCKA <3


9 September 2009




Jag minns det som det vore i går :}

I morgon åker jag hem, sååå skönt. Ska ta mig en tur med Guldpojken då.


9 september 2009


090909

Betyder otur för tvätteriet på industri området, det har brunit ner. Halv stället är nerbrunit. Stinker rök vart man än ska. Jag cykla förbi för en stund sen och då höll det på att släcka, rycktet säger att det börja brinna kl tre i natt. Hemskt när det händer !

Vi har sovmorgon i dag och börjar om några minuter. Första lektionen om projektarbetet, ska bli spännande och se vad hon tycker om mitt förslag.

Ska ut och gå en sväng med Contessa sen, se om det är något fel på henne i dag. Shit vad hon tycker det är tråkigt att vila, det riktigt syns på henne :/ Men snart är vi i gång igen.

I kväll bllir det IDOL igen :) Missa andra avenyn igår :S Mindre bra.


8 september 2009



Eftermiddagen och kvällen har tillbringats med Sofia och Anders :] Trevligt, ni är underbara .
Vi käk pizza och så var vi i hamnen och kika på båtarna.
Sen blev det Idol .. En del är bara så pinsamma.

Nu har jag rensat datorn på massor av bilder, shit så man ssåg ut för några år sen.

Varberg kommer alltid att finnas i mitt hjärta :]


8 september 2009


Åhh snart åker jag hem, inte idag, inte i morgon men nästa dag :] Ska bli så skönt .

Hoppade över hoppningen idag,gick med henne lite och då syntes det inget, sprang med henne och då såg Rebecka lite på ena frambenet. Hon får vila lite nu så får vi se hur det blir. Är tänkt att hon ska få vila torsdag-söndag då jag är hemma. Men nu blir det lite extra. Bara hon blir bra så är vi glada :D

Har slutat för i dag, så nu blir det hoppa in i duschen och göra mig klar för en dag på stan med Sofia :} Var väldigt länge sen vi gjortde nått :/ Men nu ska vi hitta på nått.

Jag ska i alla fall vara hemma till kl 20.00 då det är IDOL.

Sofia <3

7september2009


Mindre lyckad häst dag.
Efter sista lektionen så fixa jag åt alla hästar innan det var dax med jobb möte om ridskolan.
Därefter skulle jag vara efektiv och rida alla tre hästarna. Börja med Contessa, skritta ut och sen i ridhuset då hon vissa sig vara stel och halt i ett ben. Hoppas att det inte blir så allvarligt. Pyssla om henne lite och gjorde sen i ordning Cella. Hon skötte sig väldigt bra, skritt arbeta henne i 40 min. Kan säga att den hästen är stor :) Men jag gillar henne.
Tog sen ut Corre och då vissa det säg att han hade dragit av sig en sko, borsta , tvätta mugg och klia lite på honom :]

Snart väntar det en dusch och sen sängen, ska sova någon minut längre i morgon och sen hämta Sofia vid tåget.





7 September 2009

Kärlek: för stor för en
för lite för tre
lagom för två

-

Det här går inte mer
Jag orkar inte längre
Jag vet inte ens om jag vill det här
Men jag fortsätter kämpa
Bara för att diu finns kvar
Jag vill hata dig
Men jag kan inte
Jag vill älska dig
Men det går bara inte
Jag önskar att jag satte stopp för länge sedan
För då
Skulle det varit jag som haft makten över vår vänskap


7 september 2009


Storm, storm, lite till blåst.
Fattar inte vart det kommer i från, löv överallt.

Idag har vi vartit på PS fram till nu ungefär, sitter i skolan och väntar på att estetisk verksamhet ska börja. Vi sysslar med ett grupp arbete där :] Efter det ska jag ta hand om Sofias hästar och rida min häst, ska även på jobb möte på ridskolan.

I kväll blir det att softa och plugga líte. Känner för en promenad om inte vädret blir värre. Man kan inte bestäma nått direkt för vädret kan ändras på två snabba.

APU plats är helt klart nu !!

Dax för nya mål :D

6september2009


Höösten är på ingång kan jag tala om, det har varit storm här nere, helt sjukt alltså ! Ursch.
Visst är det mysigt när man ser löven byta färg, när man kan plaska i vatten pölar, när man kan tända ljus. Men måste det blåsa så jäkla mkt då med, ge mig en mysig höst och en kall vinter.
Vädret kan man bli knäckt på.

I morse när jag gick upp, så blåste det massor. Tänkte först inte åka och tävla för att det blåste så dant. Men vi åkte i väg och blåsandet av tog :} Gud vad skönt.

Vic börja med att placera sig på en tredje plats. Jag och Contessa ville inte vara sämre än Vic och Honey så vi slog till med en FELFRI ritt i vår andra start i en meter. Contessa är bara bäbis fortfarande och få bara gå Avd B och då rider man bara Clear round. Så vi var lite sämra än Vic :) GRATTIS TILL ER :D
Inte varje tävling som man har tävlat färdigt kl 10 och det börja kl 9.

Har slappat resten av dagen, även kört Ögren till tåget och fixat åt hästarna .

Helgen för övrigt har vart helt galen :D :D
I går var vi till Grand i Falkenberg och i fredags var det 18 års kalas . Tack för denna helg :D

På torsdag åker jag hem, ska bli så skönt.




5september2009

---
Från i tävlingen den 29 Augusti 2009

Massor har hänt senaste tiden, där av ingen uppdatering. Sen har jag vart hos Nathalie mkt.
uppdaterar i morgon.
Tävling i morgon, 1 meter på Ätrabygdens ridklubb:]

Puss


1 september 2009




Markarbete för Svantes fru i dag, gick väldigt bra. På torsdag blir det dressyr för henne :}
Till helgen blir det ev hopptävling.

Nu ska ja duscha och sen åka och hämta Nathalie vid tåget.

Puss