26februari2009

Då har snart första veckan av två gått :{ Jag trivs så jäkla bra. Skulle mkt hellre jobba än skolan.Men jag vill inte vara utan utbildning.
Contessa blir kvar en vecka till, så skönt att slippa fara runt på kvällarna.
Hon hoppa för första gången på två månader idag, hoppa en bana på ca 60 cm. Hon bjöd jäkligt bra , så vi var nöjda. Blir ev två hoppningar nästa vecka :]
Var ut och klippte Conrad i dag , blev av med allt hår förutom halva huvudet.
Så nu ska jag duscha och kolla på Sveriges värsta bilförare.

Puss å Kram

25februari2009

Stall, stall och åter stall. Så jäkla kul.
Roliga och trevliga arbetskamrater. Slutar runt halv fem, ibland har jag hunnit ridit innan och annars ä det ridning efter. skönt att hon står där så jag slipper åka till ett annat stall.

I morgon ska Contessa hoppa för första gången på två månader.. Har bara ridit bommar nu sista dagarna. Men tror att hon kommer tycka det blir skoj :P

Till helgen blir det tävling med Conrad på lördag och följa med Stina på tävling på söndagen.. Skoj :D

Grattis Ida på 16 årsdagen :}


Kram

23Februari 2009

Nu är dag ett av 10 över, tråkigt. Man går och väntar på APU och nu har det börjat.
Contessa fick följa med efter lite tårar och ilska. Haha hon är lustig. Verkar trivas bra och finner sig i det mesta.
Gick väldigt bra att rida i dag, så nöjd. Blir att hoppa henne i veckan, Stina ville att jag skulle hoppa henne i morgon men tar Conrad då så hinner hon gå lite över bommar och så :}

Annars är det lungt, blir mkt häst nu. Men på fredag blir det träff med dom bästa när vi ska bowla :} Längtar<3

jag och ContessaGammal bild





Kom på att ICA reklamen är så bra..

22februari2009

SNÖ, det snöar fortfarande..
Jag klagar inte direkt men det värsta är att sportlovet är slut nu..



-
 
En nyhet är om det går som jag vill i morgon ska Contessa med till Stina den här veckan.
Om hon går in i transporten eller ej.. Hon är rätt bestämd, men jag är värre.

-

Nu ska jag sova..
Puss


21februari2009

Stina Lillje bästa svensk

GÖTEBORG HORSE SHOW
: Stina Lillje, det mest överraskande namnet i Maria Gretzers hopptrupp till Scandinavium, gjorde skäl för sin uttagning genom att bli trea och bästa svensk i lördagens 1,40-hoppning.
Klassen gick som ackumulatorhoppning och fick tio ekipage som nådde full poäng. Daniel Deusser, Tyskland, på Vonka A var snabbast av dessa och drygt fyra och en halv sekund bättre än Stina Lillje med Lucy Show.

Så jäkla kul för Stina att få sig en placering, hon har haft lite stolpe ut.. Men jag tycker att hon har barit duktig ändå.

-

Jag har i allfall vart till Västerås och hämtat min telefon, visst jag tycker om den gamla men nu inser jag att jag saknat den nya med :P

Sen har jag vart till stallet och frysit tårna av mig, eller dom sitter kvar men hade gått i koma där ett tag..

Nu i kväll var jag till min vänster hand , piff eller puff eller helan, kalla henne vad ni vill men du är bäst Josefin <3
Längtar brar mer och mer till falsterbo, kosta vad det kostar vill men skoj blir det :D

Förresten, Josefin söker en man för barntillverkning, så vet ni någon frivillig så hör av er till mig.
Haha.

Nä om man ska dricka upp c-vitaminerna och gå och sova.  Har stallet i morgon bitti.
SnööSnöar som 17 nu..

Puss å nattis.

Saknar dig <3


19Februari2009

Då har ännu en dag gått på sportlovet, inte gjort något vettigt.

Har vart till Arboga med pappa och sen ridit två vilddjur eller ett av dom var värst och sen mockat alla boxar i stallet.
Contessa har komit på att det är JÄTTE roligt att galoppera på åkern när den är täckt med snö. Jag tycker inte att det är lika kul. Haha. Vart väll lung trav ca 10 minuter av 25 min :P

I morgon ska jag och besöka mina vänner som går i skolan, blir att vara med dom i några timmar.


I helgen hoppas jag på att vi kan hämta min telefon som har varit på lagning. och sen ska jag läsa körkortsplugg och sen ta hand om Conrad och Contessa.


Prisutdelningen 14 juni:DConrad                                     Hjärta                                                    Contessa  jag och Contessa

18Februari09

Veckorna rusar förbi och jag har vart hemma i en vecka. Måste tiden gå så fort? Jag har ju inte gjort något vettigt.
Eller jo det har jag väl.

I lördags var vi till Mariefred och tävla. Ska jag göra hela dagen kort så kan jag säga att vi körde fast rå en hal isig väg när vi åkte ditt, pga två stolpskott som tyckte att vi skulle stanna med hästtransport. Men vi han fram i tid, såg ut som vi hade hamnat på en klubbtävling ute i skogen. Haha.

LD= Vänta på att han skulle explodera men det hände aldrig, gick in och nolla och fick rosett. Fick en blågul rosett :] Alla som var lika placerade fick de, efter som LD är en clear round nu för tiden..Fick shampoo oxå .

LC= Trodde han skulle vara seg och dryg men där var han som kung. Hoppa några få språng på framhoppningen för att spara på energin och ridhuset var litet. Inne på banan sen så flög han i luften innan vi börja hoppa. Haha. Alex missa de :P Sen hoppa han klockrent. Högt över och med en helt annan kraft och energi än vad det var när vi var till Nyköping.
Starta som nummer 18 och det var ca 23 startet. Jag lade mig som placerad fem med ett pet, slutade precis utan för placering. 6 placerade och jag hamna som snabbaste fyrafelaren på en sjunde plats :D Inte vet jag hur det gick till. Sluta alltså 7a av 23 starter.

Nästa tävling blir Hamre den 28 februari, LC och LB. Just nu är det ca 260 starter, så det lär ta hela jäkla dagen :P



Contessa de lila monstret är färdig klippt , benen vart inte snygga men nu är dom klippta.
Helt galen är hon att rida, rätt som det är när man travar lungt så flyger hon i luften och sen vissar hon sin fullblods sida :P Så jäkla go den hästen.

Skulle ha åkit till Stina den här veckan och tränat, men nu har hon åkit till Scandinavium för att tävla :D Så jäkla kul för henne att bli uttagen till landslaget..
Men åker ditt på måndag för två veckor apu.

Lycka till Mathilda och Stina som rider i scandinavium i helgen :]

Kram

13februari2009

Idag är det FREDAG 13 februari 2009, en oturs dag för vissa och för andra inte.
Vet innte riktigt vad jag ska säga, blev sparkad av Contessa men å andra sidan vara jag dumm och klippte av henne pälsen när det är ca -10 grader..

Snöö

Nu är det ca --15 grader kallt och hon har tre täcken, så förhoppningsviss överlever hon. Annars funkar allt bra.
Var i väg till ridhuset i går med gammel gubben eller unghästen beror på hur man ser det.. Han sköte sig väldigt bra. Men i morgon blir det väll andra bullar. Bara att håll i sig. Jag som tänkte knoppa :P
Vi ska försöka åka så vi är i stallet runt halv sju och sen lastat och så till halv åtta. Blir inte jätte tidigt, men hade vart skönt att sovit..

Förmodligen blir det ingen träning för Stina i veckan då hon har blivit erbjuden av Gretzer att få rida i Scandinavium occh hon åker ditt på tisdag. Så jäkla kul för henne :)

Heja MATHILDA och STINA :}

Hinner träna för Stina när jag ska vara där på apu :)

Nu ska jag sova.. PUSS

Packning Packningen jag hade i onsdags :/

.. "Kattastrof"
 





10februari

NU är man 18 år, en månad och en dag gamal :} Hehe
Åter igen är jag sjuk, åkte på spysjukan i södags lunch. ursch.. så på en månad har jag varit sjuk i två omgångar. Men jag mår bra i dag, känns mest som feber och är seg i kroppen..

I morgon åker jag hem , för att stanna hemma i ca 3 och en halv vecka :P så skönt.. Att slösa min energi på folk som aldrig bjuder tillbaka är nåd till botten..Är så trött på allt..

Ska bli skönt att ha sportlov och sen apu.. Ska rida igång Contessa lite mera, Tack Karin och Alexandra för hjälpen.
Ska även rida Conrad lite mera så att nästa tävling blir lyckad :} Så länge jag lever är jag glad.
Sen ska jag till Stina och trimma honom lite :P Ska även vara hos henne på två veckors praktik, Contessa skulle få komma någon dag..

I helgen blir det tävling i Mariefred. Spännande.

Måste tala om att förra helgen var jag till Etuna med UNIQUE och vi prata om barnhem i Rumäninen som vi kommer att hjälpa så småning om, det var hemkst att se hur dom har det.. Det får en att inse hur bra vi har det..Det var nog ngen som hade ett tort öga.. URSCH å FY !!!!

Nu måste jag villa en stund, ska till ridsport i eftermiddag och hämta mina stövlar som har arit inlämnade i nästan 5 veckor :/

puss