26 september 2010

Ångest= söndag

Jag nästan längtar lite till fältveckan, ännu en utmaning att besegra. Men samtidigt är det jobbigt att inte ha någon kontakt med familjen, vänner och omvärlden.
Men det handlar max om 10 dagar i mitt låååååånga liv. Jag missar nog inget..

Helgen har iniburit massor, shoppat , träffat Emelie, vart i stallet, sätt Turmalin vinnan ännu en fyra årsklass. den hästen är grym !! Har färgat håret, slappat och badat.
Hittat et par kängor/stövlar jag vill ha... Men dom finns inte i min storlek..Suck !

Mot tåget nu ..

CIAO

Puss



25 september 2010


UTLANDS semester i SOLEN vore inte fel just nu !
Ayia Napa Maj/Juni 2010


25 september 2010

Helg
Det är helgen innan fältveckan och i morgon kommer nog ångesten..
Jag är i allafall godkänd som skyddsvakt, så i januari intar kompaniet Stockholm för att gå högvakten :]

Helgen har än så länge varit lugn, vart en sväng till stallet, shoppat i Örebro och slappat..Jag har lyckat fått benhinneinflamation :/ Käkar pencilin och hela skiten ..

Men det är bara att bita i hop och komma igen !!

Nu mys i soffan :)


19 september 2010

Söndag = Mot Kvarn

Idag är det en sån dag då jag bara vill vara hemma, men plikten kallar och det är dax för en vecka på Kvarn igen.. Nästa söndag kommer vara värre för då är det dagen innan fältveckan.. Jag är just nu förskyld och benen känns ont !!

Helgen här hemma har vart bra, i dag var jag med pappa till skjutbanan och sen ridit en sväng med Alex. Vi har i allafall galna hästar :]

     12 september 2008 Somaren 2010
Har nu haft Contessa i två år <3


18 September 2010

Glömde att säga att jag och Emelie ska ut på road tripp i november :]
Gekås, Varberg och även Gränna ska få oss på besök, en natt i stuga och galna bil resor väntar !


18 september 2010

Tjänstledigt = Helg

Jag är nöjd med mitt prov, skjutprovet kan jag inte ha gjort mkt bättre. Varför skjuter jag inte så bra på skjut banan? Nu skulle allt gå snabbt och det stod massor och kolla hur jag gjorde. På skjutbanan, där man står alla på rad och skjuter samtidigt går dåligt. En sak är säker, när det väl gäller så kan jag !!
Vad jag vet just nu så är jag godkänd på skjutningen, och två delar av tre på teoretiska delen. Del tre får vi reda på, på måndag. Det var den krångligaste delen, men det känns ändå bra.
Nog tjat om provet !

I går var det fredag, dom flesta fredagarna betyder tjänstledigt och helg :]
Jag och Emelie var hem till Jossan och käka mat å myste, en härlig kväll med bästa vännernas sällskap.<3

I dag har vart en slapp dag, stan med Emelie, röstat(vuxenpoäng), stallet och träffat Alex. Nu i kväll är det film och hemmaslapp.

Nästa helg är jag sugen på UTGÅNG, så om någon mer är det hör av er !!



Måste erkänna att jag saknar att vara i stallet varje dag, saknar att träna och se framgångar, saknar tidiga morrnar med tävlingar runt om i Sverige ! Men om 9 månader kan jag återigen vara en hästtjej på heltid ::D

Puss

 


Sjuk, suck! I morgon är det prov om skydd...

Sjuk, suck! I morgon är det prov om skyddsvakt.. Jag har verkligen inte haft ro till att plugga. Så det går som det ska:s har som sagt mig själv att skylla på. Men i morgon är det äntligen fredag :) fredagsmys! Puss


12 september 2010

Jag lever !
Men ni hade nog inte förväntat er nått annat heller ;P

Dagarna går förfort och tiden räcker inte till, viljan finns men det räcker inte i det här syftet..
Jag har nu vart anställd hos försvarsmakten i 6 veckor. Det har varit blandade känslor och upplevelser.. Men jag säger en sak jag ångrar inget !! Det är så skönt att ha nått att göra, någon säger vad man ska göra och det gör man. Hämlängtan finns men det är mindre än jag trodde. Jag är hemma i stort sett varje helg, då är det mest stall på schemat..

Ni undrar säkert vad jag nu gör i veckorna. Kan tala om att vi har bott i skogen en och en halv vecka. Vi levde på viljan och grön påsar. 21 st hoppade av !! Men vi andra stod ut med vakt och eldposter, skjutningar, resa tältet 5 gånger på en eftermiddag, olika överlevnads övningar.
Veckan som har gått har vi haft livräddningsprov, lång marsch, radio utbildning, hinderbana, förtroendemana möte, trafik utbildning, fys.

Nu är det dax för ännu en vecka på kvarn. Denna gång är det vaktsäkerhets utbildning..

puss