31 Januari 2010

Blixtrar och dunder, magiska under !

Vilken helg det har varit. Bäst helgen i Varberg på länge ! Jag som inte skulle göra nått i helgen, har verkligen inte varit hemma många timmar.
I går var vi till Falkenberg, Grand hotel. Kom hem i dag vid tre, då var det bara att snabba sig ner till gymmet och body pump. Efter det var det Contessa som skulle få lite ompyssel.
Kan säga att huvudet är lite trött och då ska vi inte prata om mina smalben. Box-> ute kväll med dans-> power walk ->Dans hela kvällen -> Body pump. Tur det är en ny vecka i morgon.

Nu är det I en annan del av köping och sen sova :) Skönt att sova i sin säng och inte dela soffa.

Puss

30 Januari 2010

Nice:]

Igår blev det en utgång med Rebecka X2 och Ellinor. Var inte tänkt så först.
Men vi hade skoj , var dött i början men sen drog vi i gång och dansa och alla andra hängde med :) Kom hem vid tre och somna en stund senare.

Nu ska jag ta och power walka till stallet, rida, fixa med Contessa och sen jogga hemåt.. Det är strålande sol ute ända som fattas är den ordentliga barrmarken.

Kvällen vet jag inte riktigt hur den blir, folk vill att jag ska med till Falkenberg, men tror att jag stannar hemma faktis:] Kan vara skönt det med, för nästa vecka är det röj.

Puss

30 Januari 2010

Alla killar vill ha oss, alla tjejer vill vara oss !!


29 Januari 2010

Nu är det helg :]

Överlevde dagen , så härligt.
Projektmötet gick fin fint, sen red Ingrid min häst och det gick också bra, visst Contessa ville bocka men insåg att det inte funkar.
Boxningen var inte att leka med, ursch.. Jobbigaste träningen denna vecka.
Box: Tufft och enkelt pass som passar alla. Roliga slagkombinationer som blandas med muskelövningar i ett fartfyllt tempo. Kickar mot mits kan förekomma.

Nu väntar en osäker kväll med Rebecka :]

Puss

29 Januari 2010

Fredag

Snart helg !
Skolan ska snart ta och börja, ska ha samhäll,lunch, historia, arbetsmiljö och säkerhet. Fast jag är redan i skolan, har jobbat lite med mitt projektarbete. Ska ev ha möte med Ingrid i eftermiddag om hon inte ska rida Contessa då. När jag hade planerat in allt glömde jag att jag ska träna i kväll. så vi får se vad som hinns med.

I går kväll var jag hem till Vic, vi var och lämna tillbaka filmerna vi hyrde förra veckan. Madde kom lite senare och hon hade med dsig sommaren med Göran, börja titta på den men jag somna som vanligt. Vic väckte mig men jag somna om. Så när filmen var slut åkte jag hem och sov vidare. Haha. Typiskt mig att somna jämnt.

Om man ska nöja sig med arbetet i dag och kila i väg till stallet :)


28 Januari 2010

Torsdag och en vecka kvar

Om vecka ska jag åka hem, jag längtar.

Torsdag i dag, hade dressyr i morse och vi gjorde ett lysande trav arbete, den förvända galoppen ville sig inte riktigt och sänkelvikningen flött på fint :] Äntligen har hon hittat sig själv, kan hålla en tumme att hon ska vara så här.
Efter det hade vi stalljänst, och hästteori. Slutade i skaplig tid..

Tog mig en promenad i det finna vädret och både huvud och kropp fick slappna av. Prata med både Nadja och Michis, saknar mina brudar..Men nästa helg ska vi slå klackarna i taket, jag å Michis ska ragga som aldrig förr (;

Nu ska jag kila hem till Vic ..


Puss

27 Januari 2010

Träning
Kvällens träning är färdig och nu väntar sängen. Ska bli grymnt skönt , Anders tror att vi kommer ha träningsvärk i morgon, men jag tror att jag inte kommer att ha det.
Tränaren vi hade i dag var mycket bättre än söndagens tränare, hans muskler var grymnt snygga (; Grrr.
Han hade humor och hade fart i det hela, det gjorde träningen till något enkel.

Nu väntar det boxning på fredag, har inte bestämnt mig hur det blir i morgon.

Ladda batterina inför dressyren nu då..

Puss

27 Januari 2010

Lång dag,

Onsdagar är min längsta skoldag. Men även den dagen jag har längst sovmorgon. 
I morse gick jag och Nathalie upp som vanligt, vi befan oss i stallet till åtta, då skulle Nathalie ha lektion för Ellinor. Jag gjorde massa annat under tiden, Nathalie hade även mentors möte innan vi kunde åka och shoppa. Handla bla. träningsbyxor, en tröja, underkläder, smink och ett skärp.

Efter det tog vi oss tillbaka till Varberg, en väg som brukar ta ca 25 min tog dubbel så lång tid , då det var snö storm, plogbilar och volvon framför. Haha.

Hade två lektioner och stalltjänst, Contessa fick gå i hagen en kortis i dag för dom fick inte gå ut pga snöstorm.
Hon har vilodag i dag. Men i morgon väntar det dressyrlektion för Nina.

Om en timme ska vi i väg och träna :) Längtar.


27 Januari 2010

Uppe med tuppen

Jag somna före kl nio i går. Vakn någon gång för att se Paradise Hotel men somna lika fort igen.
Så nu är jag pigg, ska snart åka med Nathalie till stallet, vi börjar inte förens halv ett. Men en del saker ska hinna med innan dess.

I skolan har vi klassråd, projek och företagande, Hästteori och stalltjänst. Slutar runt halv fem. Sen i kväll har jag och Nathalie Body pump träning :]


England - 07 ?


26 Januari 2010

Tisdag, oh yes.

Just nu har jag tråkigt, kan säga att ibland blir det lite fel. Som i dag tex.
Hoppningen i morse gick lysande, shit vad hon chokade oss genom att vara väl riden.. Men det händer ng inte ofta, hoppa några klockrena språng. Hon höll sig på mattan hela tiden :]

Efter det så var jag och Ögren och tränade, så skönt. Gick kanoners. i morgon kväll väntar ett pass body pump igen.
 
När vi hade tränat klart så begav vi oss till ullared för lite shopping. Men det sluta med att vi kom tillbaka till stallet. Hade hänt en olycka ca en mil från ullared. Vi blir ståendes i en kö, bilar börjar åka ur kön och ta en annan väg. Ögren min vän går ut och pratar med en gubbe å får en väg beskrivning. Det hela slutar med att vi är ute och åker på små snöiga vägar, möter bilar och tror att vi snart är framme. Inte en skylt med ordet Ullared har vi sett. VI ÄR VILSE, åker lite till, följer en skylt mot Varberg i hop om att den är ut till väg 153, ca 4 mil senare är vi i stallet igen.

Vi får göra ett nytt försök i morgon ;) haha.

Nu softar vi, jag hatar kvällar där det inte händer nått.

Puss


25 Januari 2010



Måndag

Dagen är över, om två veckor slutar vi kl 13.00 på måndagar..Yes !
Sov som en stock i natt mellan 21.00- 07.00, vakna någon gång och läste mina sms , men minns inget av vad det stod och så ringde mamma oxå.


Skolan gick snabbt, efter det blev det en rodeo tur med Frida.
Kan säga att min häst är värre än en mekanisk tjur. Tjohej .. Vad hon bockar å lever rövare. Aldrig att det kommer bli en ordentlig häst av henne.. Någon som vill ha roligt i vardagen kan ju höra av sig, kostar en femma och du kommer aldig att glömma den åk turen.

I morgon är det hoppning, gym och shopping på schemat . Längtar !



PUSS


25 januari 2010

GRATTIS JENNIE
på 19 årsdagen :]

Välkommen in i klubben..


24 Januari 2010


Helgen är över, men höjdpunkten väntar.

I går var jag med Ögren och Rebecka, vi hade en trevlig kväll först hemma hos Rebecka och sen åkte vi till Christoffer och hans husvänner. Vi kom inte där i från förens efter fyra. Men vad gör man inte när man har en ledig söndag.
 

Idag har jag inte gjort så mycket, har haft ont i huvudet och jag var nycktrast å körde i går. Har i allafall vart till stallet, fixade åt Contessa och sen gick vi på promenad. Hade lite tid över så prata med Ellinor om deras äventyr i Kungsbacka i går, de hände ett och annat på en clear round.

Har i allafall vart på Body Pump träningen, körde inte så hårt då det var första gången.

BodyPump: Effektiv styrketräning i grupp. Du använder skivstång och kan anpassa vikten efter egen förmåga. Passar alla!
 
Nu i kväll har det blivit lite prat med Madde, projekt arbete, nu väntar en timme i soffan innan sängen ropar. Ska se I EN ANNAN DEL AV KÖPING :]

Puss

 


24 Januari 2010


Lunchen är avklarad, nu stall, senare träna Bodypump med Anders som sällskap :]
En bättre sammanfattning kommer i kväll .

Pus


23 Januari 2010

Tjej kväll

Just nu är jag hos Rebecka med Nathalie, vi ska ev vidare på fest sen. Men just nu har vi kraschat här. Men vi är på språng.
I morgon ska jag unna mig lite sovmorgon, vi får se när vi kommer hem i kväll. det avgör hur länge jag sover i morgon. Men sak hinna med stall och lite skolarbete innan det är gymmet i morgon.

Nu ska jag vara lite mer social med tjejerna så får vi se vart det slutar..




Jag hoppas du hör av dig, men det händer nog inte ;)

23 Januari 2010

Stalltjänst

Stalltjänsten är över för denna gång, sista veckan är efter påsk. Sen är det aldrig mer stalltjänst.
Till en början känndes stalltjänsten seg, men ändå vart vi klara i tid med godo. Både det en och det andra har diskuterats under tiden, men kul har det vart :)

I går blev det film med Vic, Nathalie x2, Kenny och Rebecka. Höll på att sluta med film hos mig då vi inte hade färg på Vic´s tv. Men vi är inte så smarta som vi ser ut, vi hade satt i scarten i fel uttag i tven. haha. Film blev det och jag var hemma vid ett. Fyllot Madde kom hem vid fyra ;)

Idag fick Contessa gå på fältet, blev mest lite jogging med gummisnodd/halsförlängare. Hon börjar acceptera den mer och mer vilket är bra då hon behöver arbetas med en sån..

Jag har vilodag i dag, men i morgon är vi pått igen :) det riktigt kryper i kroppen. Haha.

Nu ska jag ta mig en dusch och sen invänta och se vad kvällen bjuder på ..

Puss



22 Januari 2010

Helg

Äntligen helg :]

Skolan är som segast på fredag eftermiddagarna, alla är så flamsiga. Vill man lära sig nått nytt är det svårt. Suck. Efter skolan fixa jag ordning det sista till Contessa.

Blev en joggingtur på ca 40 min nu på eftermiddagen,en del vägar är fortfarande isiga. Man får passa sig s man inte halkar. I morgon blir det en vilodag från tränande och så kör vi på söndag igen med Body Pump . Ska bli kul att prova, har ett sånt pass bokat nästa vecka med..

Nu ska jag äta upp maten innan den kallnar och sen bege mig till Vic för en myskväll. Länge sen vi hitta på nått. Men nu när hennes pojkvän är i lumpen så får vi passa på att ses :]

Vic


22 Januari 2010


Ska ridingen funka så behöver man Älska sin häst.


22 Januari 2010


Fredag

Hade markarbete i morse och det flöt på bra, kunde ha gått bättre och sämre. Men men. Efter det var de samhäll och lunch. Nu väntar vi på att historian ska börja och sen arbete & säkerhet.
Efter skolan ska jag fixa klart allt åt Contessa. Kvällen är osäker.


21 januari 2010

14 dagar

Torsdag idag, vilket betyde att jag hade en dressyrlektion och sluta halv ett .
Dressyr lektionen för Nina gick väldigt bra. Börja med att jag red fram själv ute, då hon levde rövare innnan jag ens hann upp, vid första övningen går hon till atack mot Nina. Vi skulle göra sänkelvikning på volt och när Contessa blev sur på mig, så sparkar hon åt Nina som var närmast.. Förvända galoppen var det stuts och bock, men överlag gick det väldigt bra :)

Efter den korta skoldagen blev det gymmet med Nathalie. Så skönt, körde mest crosstrainern och armarna.
Skönt att äntligen komma igång på riktigt. Men jag vill se resultat, men det är bara att le och köra vidare.



Blev en sväng på stan efter det med Nathalie x2 , Anders, Vic och Christoffer. Trevligt !

Nu i kväll skulle det som sagt ha blivit skype möte men det blev inte å för min del då det inte funkade..


21 januari 2010

Skype funkar inte när man som mest behöver det :/
Ska ha styrelsemöte med www.unique.nu nu men det vill sig inte..
Brukar bli inlogga annars men inte nu..


20 Januari 2010

Bilder sen 2007, det får en att minnas.



20 Januari 2010

Grymnt skönt

Skolan gick fort, hovvården börjar bli mer och mer intresserad och snart är det dax för slut provet.
Stalltjänsten gick fortare än vanligt, vet inte vad som har tagit t klassen men allt går fort och blir bra :)

Träningen var skoj, vi hade kul och det behövdes. Mycket dans var det, väldigt bra för kordnationen.

Nu väntar det lite tv och andra avenyn, efter det sängen och ladda inför dressyren i morgon.




20 Januari 2010


Ingen sovmorgon i dag inte.

Idag gick jag upp vid åtta och cykla då till stallet. Fixa lite åt Contessa innan det var dax för mentorsmöte med Nina ( www.stallmansegarden.com ) , efter det var det projektarbete. Dom lektionerna har vi inte ofta, så vi börjar igentligen skola nu om vi inte har dom lektionerna. Så om några minuter är det klassråd, projekt och företag och efter det hovvård och stalltjäns.

Längtar till träningen i kväll :]


Puss

19 januari 2010


Jag och Madde har fått en ny kompis, eller det är jag som har det nu när Madde inte är hemma. Det är en spindel större än en fem krona. Så om någon vore gullig så skulle jag vilja bli räddad från honom snart.
Han är äcklig !!


19 januari 2010


Promenad till stallet

Om en stund ska jag ta en promenad till stallet , tar ca 40 min om man är effektiv. Jag och Nathalie skulle ha tränat men hon har världens huvudvärk, jag har ingen lut att gymma själv idag.
I morgon ska jag, Nathalie och Frida på Cardio Moves.
*Enkel och effektiv träning, en konditonsklass med stort fokus på musikvariation och rörelseglädje. Vi tränar en låt i taget med olika rörelsemönster. Avslutas med mage, ryggträning och stretch.*

Ska bli spännande och se hur det kommer att gå, vi har ngra andra pass inplanerade och sen blir det gym på det :] Så skönt att det äntligen är vår ! Vi kommer bli stammisar på Atletica i Varberg.

Nu ska jag diska och sen kila till stallet, hinner jag så ska jag städa mitt stallskåp.










19 januari 2010

Tisdagar är bäst.

Äntligen är det barrmark, så jag tog en cykel tur till och från skolan. Hoppningen gick helt okej, hon var jätte busig i början och sen tog enerigen slut. Men Annelie Ingvarsson tyckte att ridbarheten var bättre. Så nått posetivt är det med. Smörjde alla grejor ordentligt när vi hade slutat, någon har nöjet med att dra på elementet, så lädret torkar.
Jag har hunnit med att städa lite här hemma och ska snart fixa det sista, hemma frun chekar in. Sitter och funderar på vad jag ska laga för mat.

Ska till stallet och kvällsfodra sen vid sju. Sista gången den här stalltjänstveckan.

Om jag ska dansa vidare med dammsugaren innan dammråttorna förökar sig ;)


18 Januari 2010


Halvseg dag, men snart är den över..

Måndagar är jobbiga , tänk om vi kunde byta ut måndag eller tabort den helt. Då skulle de snart vara helg igen :)
Idag så har vi vart på PS, sen blev det stallet en snabbis.
Contessa fick vila i dag så gjorde det viktigste åt henne. Hon är fin i kanten har jag insett. Det gillas inte att man ger henne olja och nu för tiden får inte betforen vara förblött. Kan  säga att hon märker direkt när man lägger lite olja i maten.  Lustigt hur bra de känner av sånt.

Nu i eftermiddag/ kväll så har jag börjat fixamed projektarbetet, men det är lite svårt att vet hur man ska skriva, vart man ska börja osv. allt kan ju inte vara lätt.

Nu blir det bokläsning och tv tittning bla en annorlunda familj och pardise hotel.


 Köping om 16 dagar :D:D




18 Januari 2010


GRATTIS BÖRJE

på 19 årsdagen :]


17 Januari 2010

Helgen är över och en ny vecka väntar :}

En vecka stalltjänst är klart, vecka två av tre är påbörjad. Snart är det oxå över.

I fredags var vi till Börje som fyller 19 år i morgon, det var gött röj där :) Trevligt folk och massa´tjat. Hemma vid ett tiden för att stupa i säng.
Lördagen bestod av stalltjänst & löshoppning och tv tittning, totalt blev det 12 timmar stall.

Idag har det återigen vart stalltjänst och så var jag och Frida ut åh galoppera. Kan säga att Contessa tyckte jag behövde lite balans träning. Jäklar vad hon bockade !

Nu ska jag kolla på "I en annan del av Köping" får mer hemlängtan, duscha och sova.

Puss

17 Januari 2010


Bloggen funka inte i går och dagens inlägg kommer senare..



Jag och Frida har pratat Falsterbo minnen i dag ;)
Saknar !


15 Januari 2010

Fredag :)


Skoldagen är över och nu väntar kvällen. I kväll är det kalas för Börje som fyller 19 på måndag. Blir mkt folk från klassen som ska ditt med även någon ny stjärna.

Contessa får en vilodag i dag, vilket hon behöver efter första veckan i varberg.

Nu måste jag duscha innan  jag ska vidare till Ögren ..


Puss


14 Januari 2010

Dagen is over :)

Jag och Nathalie har solat och gått på promenad, var grymnt skönt. Äntligen blev man varm, men det vissa sig bara vara tillfälligt. Nu fryser jag igen. Hehe.

Vi gick förbi gymet och prata med dom, det kommer bli fint :] Vi insåg att vi kommer bli stammisar där, fanns många bra grupper att gå i och trevlig personal.

Nu väntar film och uppladdning inför morgon dagens skola, stall och födelsedagskalas.

Puss

14 Januari 2010


Jag har kommit fram till..

Skoldagarna går fort i morgon är det redan fredag :] Känns som att veckorna ska gå sakta men dom går fort, fast dom går lika fort som vanligt. En annan sak jag just kom på är att vi har jätte bra schema i skolan om inte annat blir det bättre om några veckor. Måndagar 8.10 - 15.45( ändras snart till 14.00) Tisdagar 8.10-12.30 Onsdagar 12.30 - 16.30 Torsdagar 8.10 - 14.10 Fredagar 9.00 - 15.00 Ser ut så för det mesta ibland är det mentorsmöte osv.

Dagens dressyr lektionen gick bra , vi konstratera att hon såg pigg och fräsch ut och verka vara en partypingla. Hon är lika galen som mig, ibland spelar en personlighet av sig på varandra ;) Men snart får hon börja busa mera, nu vart det mest skritt och lite trav. Men snart är det dag för nya utmaningar !

Om en stund ska jag hem till Nathalie vi ska i väg och sola å sen en promenad. Vädre är underbart, några grader kallt och solsken :)


13 Januari 2010


 Nu väntar sägen, i morgon bitti är det dressyr träning.




13 Januari 2010


Snart är onsdagen över.

Sitter och väntar på att sista lektionen ska börja och sen sluta, efter det har vi stalltjänst. När allt är klart så ska jag ta och rida en sväng. Det får bli en liten tur i ridhuset för det är mörkt vid fem.

Annars så har jag haft en ordntlig sov morgon, sov ungefär 12 timmar i natt. Nathalie kolla helt förvånad på mig i morse. Haha.

Nu kom Ingrid, så det är dax för hästteori.


Puss

12 Januari 2010

Ett å har gått.

Har nyss ätit och innan det har jag och Nathalie vart på stan. Köpte ett par örhängen och en blus. Även en present till Börje.
Stallet har gått bra idag, har inte gjort så mkt. Ingen ridning i dag som vanligt utan vi hade teori och stalltjänst, efter det sluta jag. Tisdagar är bäst :]

Snart ska jag hoppa in i duschen, sen kvälls fodra hästarna och sen hem till Ögren.

Kom på att det är ett årsen jag mönstra inför lumpen, en dag som var tuff och krävande men ändå skoj. Om 8 månader rycker jag in som STRITSFORDONS BEFÄL och det är nått jag längtar efter.



11 Januari 2010

 Dagen är till kväll.

Jag är färdig i stallet, red ut en sväng och sen trava jag lite i ridhuset. Hade på henne en halsförlängare / snodd. Men inte åt dragen, utan hon fick mest vänja sig vid att ha den. Ingen reaktion mer än att hon var lite seg i traven. Men har man haft vila i några veckor så är man inte pigg. Men det kommer kan jag lova, ju mer hoon rids dessto piggare blir hon.

Nu har jag kommit hem och pratat med mina hyresvärdar och så har jag ätit. Om en stund ska jag bege mig till Ögren för lite satygg:P

Puss

11 Januari 2010

Man slutar aldrig förvånas, idag chokade Frida oss alla.
Men med vad är hemligt (; Men jag säger att killar är inblandat.

 Frida 2007

Puss


11 januari 2010

Tiden går långsamnt, men jag ska försöka hålla ut..

tiden går långsmant, sitter och väntar på att börja sista lektionen för dagen. Känns så långt kvar tills man slutar. Solenskiner utanför och jag vill bara ut och rida. Det är bara några grader kallt. Vilket är skönt så man kan rida ute.
Ridklubben håller på att byta underlag i det ridhuset vi har tillgång till på eftermiddagarna, så det går inte jätte bra att rida där och i andra ridhuset är ridskolan. Så jag ska försöka rida en sväng ute sen :} Hörde att det var kallt hemma ca - 25 grader. Så det är behagligare här inte för att jag har nått i mot kylan.
Jag är trött på alla som klagar på kylan dag in och ut, varför inte bara acceptera att det är som det är, vi kan ju inte vrida upp värmen direkt.

Nu ska jag gå på lektion!

Puss

10 Januari 2010

Stalltjänst dag ett är över, har gått bra. Inte alls så många hästar som hade kommit.
Nu i kväll vid kvällsfodringen var det flera som hade kommit :D

I morgon är det första dagen efter sista jullovet som börjar. Nu ger vi järnet fast det är jobbigt..

Antal steg: 16086 st, inte alls så jobbig stalltjänst som vanligt. Men stegen kommer ändå.

Puss


9 Januari 2010

Framme i Varberg, träffar Nathalie nu :)
Stalltjänst i morgon och två veckor framåt, suck !

TACK för alla gratulationer :]

http://www.magazin24.se/grattis/2010/01/04/nagra-att-fira-vecka-1


9 Januari 2010

19ÅR
- Ingen ålder att fylla
- Ett årsen Madde bröt foten
-Ett årsen jag hade ett fint kalas
- Ett år sen jag gjorde mitt första krog besök
- Nio årsen mamma bröt benet, vart operation
- Ett år kvar till tjugo
-44 år till pension
- Snart har man grått hår och löständer som trillar ur munnen.

Men åren tills jag blir gammal blir bara bättre.



1991-01-09



8 januari 2010

'


Ta mig tillbaka i tiden, du får gärna spola farm min tid med. Välj själv !
Jag vill bara ha dig, jag har svårt att släppa dig. Känns som det fattas nått hos mig..


8 januari 2010



Jag blir arg och ledsen. Ursch !



8 Januari 2010


-27 grader och jag ska ha strumpbyxor på mig.
Nu har jag käkat mat och fikat med familjen, vi har kikat på korten som jag hade framkallat.
Jag fick min stegräknare av IDA. Kommer bli toppen att använda :] Har stora mål !



En sån fast med blåaknappar.


Nu ska jag börja fixa mig inför bowlingrundan, blir nog ingen utgång. Jag ska ha strumpbyxor på mig och det är minus 27 grader .

Puss


8 Januari 2010


Vi går mot en ny istid...fast det in träffar om 10 - 20 tusen år !

Sista sovmorgonen är avklarad, fast så mkt sovmorgon blev det inte då jag gick och la mig sent. Läste klart en bok i går under dagen på 400 sidor. Har hunnit vart till Farfar och nu ska jag börja packa det sista.
Vill inte åka , jag vill, jag vill inte åka.

I kväll blir det bowling och sen ev utgång. Jag vill gå ut, känner att jag behöver ha skoj sista kvällen hemma.

Puss

7 januari 2010


Måste TACKA Michis fö den underbarar gratulationen, någon dag tidigt men ändå.
Läs på hennes blogg får ni se: http://metrobloggen.se/MichaelaM

Jag saknar dig <3


7 januari 2010

- 12 grader kallt, det är nästan kyligare än -25 grader.

Fixade hästarna i morse och nu är jag och håller jag Kasper sällskap. Pappa slutar senare så då får jag träffa honom lite. Jag och Kasper har vart ute i det fina vädret, blir nog en ur till ut :]



6 januari 2010





Vi vill inte åka till Varberg, vi vill vara hemma i kylan och ha jullov :}


6 januari 2010


Hästarna har kommit in och jag har tagit mig ett långt och varmt bad. Ända stället det är varmt på är i badkaret. Jag har hunnit med att packat lite och fixat inför dagen hos pappa och inför resan tillbaka till Varberg.

Nu ska jag vara social med mamma innan hon åker till jobbet..

Jag vill rida nu, men för kallt !


6 Januari 2010

Kylan håller i sig, jag vill verkligen rida nu..

Jossan har fått tillbaka halssflussen så jag var snäll och tog hästarna i morse. Det var då minus 25 gradet kallt. Fodra, släppte ut dom och mocka, foder och vatten fixar jag nu på eftermiddagen. Ska i väg och ta in dom då. Efter stallet i morse åkte jag hem och sov vidare. Det är förkallt för att göra nått, det är kallt inne i lägenheten till och med.

Dagen annars i dag vet jag inte så mycket om, ska försöka börja packa mina saker. För i morgon ska jag vara hos pappa hela dagen och även sova kvar till på fredag.

Nu ska jag ta och kolla lite på tv innan jag ska klä på mig alla kläder och åka till hästarna. Jag vet hur mkt kläder jag behöver för att inte frysa. Frös faktis inte i morse när jag var i stallet :)


5 Januari 2010


Det blir bara kallare och kallare, jag gillar det mer och mer :]
Nu är hästarna nattade och jag fick med mig Nadja som sällskap.
Sängen, tv och datorn väntar, tydligen har Paradise hotel börjat igen, missa det i går.




5 Januari 2010


Blod & -28 grader

Sov fram till lunch, då åkte jag till stallet, fodra och gjorde ordning allt. Tog in Contessa och gjorde ordning allt inför en ridtur. Då var det blod överallt. Trodde Contessa hade gjort sig illa någon stans. Men det vissa sig att jag hade ett skär sår. Vart blod överallt efter det. Men det vill inte direkt stelna när det är så kallt. Red en tur i allafall:] Hade en glad häst !!
´
Nu i eftermiddaga har jag vart hemma hos Emelie, henne mamma sa då att det var minus - 27 - 28 grader kallt ute. Folk som klagar när det är tio minus kan ju komma hit och uppleva våran värme. Fick en födelsedags present av henne. Våghals, choklad och te, så gulligt !

Jag ska i väg och fodra hästarna senare, då ska Contessa få på sig ett tredje täcke. Mamma har lovat att hon ska få ett nytt termo täcke :) Prinsessor ska ha det bra . Förmodligen får nog igång sättningen av henne vänta tills jag åker till Varberg, för varken jag eller hästen tycker det är behagligt att vara ute ;P

 Emelie & Elin -07





4 januari 2010

 Jag vet vad jag önskar mig när jag fyller år : En stegräknare.
Händer inte ofta som jag vet vad jag önskar mig.
Tips till Lillasyster :}


4 januari 2010


På fredag blir det bowling och utgång, Jossan har lovat att hon ska med. Det kommer bli great!

Sen fyller jag år på lördagen :] 19 = skitålder.


4 Januari 2010


Dimma och solsken

Vakna vid elva tiden, då blev det stallet. Fodra hästarna och fixa alltihopa.. I morgon har jag bestämnt att jag ska börja rida igång henne. Känns inte som jag behöver stressa då tävlingarna börjar i februari.
Sen har jag och mamma vart till sopptippen med massa skit. Känns bra att bli av med sakerna.

Snart skla jag hoppa in i duschen och sen ska vi i väg på kalas.


3 Januari 2010

Ännu en dag förbi, vill inte att det ska bli en ny vecka. För veckan betyder varberg på lördag och snart skola.

ag har komit på att jag ska gifta mig rikt så jag kan vara hemma och göra det jag vill, alltså hemma fru :] Någon som är rik och vill gifta sig ?

I går kväll/ natt var jag vakt till Kasper, jossan och Sockan kom och gjorde oss sällskap, sen kom Nadja.
I morse var det dax för mig att ta ut hästarna och fixa, var hemma igen så jag låg i sängen vid åtta och var allt klart. Gick upp vid halv tio för att åka och kolla på maskeradhoppningen. Jag kommer ihåg när jag har vart med. Första gången var jag Lilleskutt och Ida Bamse, folk trodde att vi hade spelat in låten själva och vår instruktör låg dubbelvikt och skratta. ( Dagen efter hade jag vattkoppor ) Året efter var jag och Camilla fotbollsspelare och red i shorts.. Sista gången jag var med så var det med Ida igen och vi var tuffa brudar i lyxförpackning, red i korta rosa kjolar. Varje år har det vart SVIN kallt ! Det är riktigt roligt att se på maskeradhoppning, vart får folk ideerna i från. I dag var det bla brudpar, bonde söker fru, tärningar och fotbollsspelare.

Efter den underhållningen så börja jag storstäda mitt rum, min syster har målat om i sitrum så jag har tagit över hennes skrivbord och behövde då rensa mitt rum. Blev mer än vad jag trodde. I morgon blir det sopptippen..

Nu i eftermiddag har jag träffat Nadja och Michis :) Trevligt !

Sängen väntar snart på mig. Låt denna vecka gå sakta.



3 januari 2010




Man hinner med mkt om man går upp kl sex.
Dagsammanfattning kommer senare med bla maskeradhoppning, hundvakt, främmande och fika stund.


2 Januari 2010

Plattpaket

I dag på FM så har vi vart och köpt en ny tv, en platt tv 42 tums. Vi som är vana vid en 28 tums tjocktv !
Spännande och se om den får plats, kommer lysa upp hela lägenheten, haha.

Jag shoppa en stalltröja och en födelsedags present till Pappa.

Om någon timme ska jag åka till hästarna och fixa, ska även ta in dom.. Efter det ska jag åka till Pappa och vakta Kasper i natt.

 

Puss

1 Januari 2010


 - Hur känns det när man är kär : Det känns som att ha ett elstaket i röven.
Bonden Mikael 2006


1 Januari 2010

NYÅR 2009
(tyvärr går inte bilderna att rotera : S )




1 Januari 2010

Snart har första januari dagen passerat

jag har invigt mina nya jogging skor i en timmes promenad. Dom kommer bli toppen :}
Har sen softat, vart och ätit mat med Michis. Trevligt, vi prata mkt om gårdagen och kom fram till att den var lyckat. Nästa år ska den bli lika bra fast med någon ändring ;]

Nu ska jag kolla på tv med resten av familjen, lägga in nyårs bilder och sen natta hästarna.

Puss


1 Januari 2010


Tack för i går mina vänner :]
Ni gjorde min kväll bra.
Foton kommer, det säger ibland mer än 1000 ord.

Stallet är fixat, ska bara kvälls fodra sen. Nu väntar det en långpromenad i nysnön.
I eftermiddag ska jag och Michis i väg å äta.


GOD FORSÄTTNING !!