9Augusti2009

Helgen, idag och i morgon

Helgen har varit hård. Det kan man lätt säga.
Fredagen började hemma hos Mia runt halv åtta tiden och runt elva var vi i Arboga på Statskällaren. Skit mkt med folk, så kul :] Kvällen slutade runt tre snåret .

Lördagen var bara att stiga upp vid och  åka till Conrad. Dagens planering var tävling i Kungsör. Badad och fixa Conrad, han är ett vilddjur när han vet att han ska åka bort. Inte kan man tro att han är 15.

Klassen Ld = 80 cm med stillhoppning.
Conrad var lung och fin, jag hade som mål att göra en bra tränings runda, då vi hoppade lite lägre än vanligt.
Vi petat ett i grunden, det var still hoppning med två faser Clear round. As knäpp bedömning. Man var tvungen att vara dubbel nolla för att bli placerad och därefter gick de på stillen . Jag hade komit tvåa på mina stillpoäng om jag inte hade fått en rivning. 65-2 = 63 mitt resultat. Var en kille som red jäkligt bra som hade vunnit om inte han hade haft ett pet. Han hade 67 poäng. Nu vart vinnaren placerad med 59 till 52 poäng. Hallå var det inte stillhoppning ?

Klassen Lc= 90 cm.
Hade ett pet och ett stopp och ett tids fel. Inget att säga om den rundan, jag gjorde lika bra i från mig. Conrad var nog lite tagen av värmen. Det var så jäkla varmt. Man vart liksom solbränd i skuggan.

---------

Är nöjd över dagen, fick bevisat för mig själv att jag inte rider så jäkla illa i allafall. Fick ju även de förklarat i Örebro :}

På kvällen var jag med Josefin, vi var till hennes syster i Västerås och så gled vi runt lite.


Söndagen:  I går var jag till Kopparbo där alla UNIQUE tjejer var på Riksläger, och så var det riksårsmöte. Eftersom jag sitter med i styrelsen så åkte jag upp ditt. Åkte lite fel men ändå inte när jag åkte ditt. Jag fick ta i mot Tyra Wadners stipendium och så hade vi i nya styrelsen ett sammanträde. Känns konstigt att gamla klipporna försvinner, men vi vet vart de finns om vi behöver de :}

Efter att jag kom hem åkte jag till Emelie, satt och snacka massor <3

I morgon ska jag i väg på middag hemma hos Emelie med hennes klasskompisar.

Jag vill inte åka tillbaka , men ändå vill jag !

- 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback